У гостях у «Динамо» побували діти з села Іллінці

У гостях у «Динамо» побували діти з села Іллінці

Після приїзду до Києва діти попрямували на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. Місцем зустрічі й першим об'єктом уваги делегації став пам'ятник видатному тренеру Валерію Васильовичу Лобановському. Також гості приділили увагу пам'ятнику загиблим під час Другої світової війни футболістам, розташованому неподалік.

Далі гості вирушили до приміщення Фан-клубу, де знаходиться унікальна колекція фанатських шарфів та ігрових футболок клубів з усього світу, які колись зустрічалися з «Динамо». Наступний пункт екскурсії - музей «біло-синіх», де хлопцям розповіли про кубки і перемоги київської команди. Присутні фотографувалися, розглядали експонати музею і ділилися емоціями від побаченого один з одним.

Також усі діти отримали пам'ятні подарунки від Футбольного клубу «Динамо» Київ.

Враженнями від екскурсії поділився співвласник, засновник, тренер ФК «Старт» В'ячеслав Омельченко.

- Такі екскурсії дуже потрібні дітям, вони багато чого не бачать. Чим більше буде подібних екскурсій, які проводять українські клуби, тим більше вони будуть мати інтерес до футболу. Діти щасливі, усе ж ми знаходимося в районному центрі, де діти рідко бувають. Ми заснували футбольний клуб і намагаємося зробити для дітей усе по максимуму цікаво, весело, приємно, щоб вони дійсно отримували задоволення.

Про організацію заходу розповіла директор Фан-клубу «Динамо» Київ Катерина Солярік:

- Дати можливість кожному вболівальнику дізнатися більше про улюблений клуб - це наш прямий обов'язок. А організовувати подібні заходи для дітей - це ще й маса приємних емоцій. Сподіваюся, нам удалося задовольнити їхню допитливість і ця екскурсія стане для хлопців, які активно займаються спортом, додатковою мотивацією розвиватися і досягати футбольних вершин. Футбольний клуб «Старт» і його юні вихованці - завжди бажані гості на стадіоні «Динамо».

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер