У грі нащадки Леоніда Буряка

У грі нащадки Леоніда Буряка

Це буде бліц-турнір. У перший день пройдуть два півфінальні матчі, кожен із яких буде складатися з двох таймів по 30 хвилин, а у другий — гра за третє місце та фінал. Боротьбу за перемогу поведуть: «ДЮСШ-11 Чорноморець» (Одеса), ДЮФК «Атлетик» (Одеса), ФК «Одеса» та ФК «Балкани» (с. Зоря, Одеська область).

Матчі пройдуть на новому газоні стадіону «Спартак», який учасники турніру випробують першими. Багато років тому 16-річним хлопчиною на полі цього стадіону Леонід Буряк провів свій перший матч у складі дубля «Чорноморця», відразу же відзначившись забитим м'ячем у ворота єреванського «Арарату».

Як завжди, турнір пройде в урочистій обстановці, про що подбав головний організатор турніру Леонід Буряк, а переможець отримає перехідний красень-кубок. Усі чотири команди отримають пам'ятні кубки та медалі, будуть відзначені індивідуальними нагородами найкращі футболісти за амплуа, а також найкращий гравець турніру, якого визначить спеціальне журі.

Призи та медалі 13-річним футбольним надіям вручать у минулому відомі одеські футболісти. Також для кожної з команд підготовлені сітки з м'ячами — такими же, якими грають у професійних змаганнях у ПФЛ та Прем'єр-лізі. Пам'ятні сувеніри підготовлені й арбітрам фінального матчу.

Хлопці отримають у подарунок книгу Леоніда Буряка. «Я жив в прекрасное футбольное время». Цього автор бажає й усім учасникам турніру — своїм нащадкам.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер