В Інсбрук, на облюбоване місце

В Інсбрук, на облюбоване місце

Австрійський Інсбрук, де «Динамо» традиційно проводить літні навчально-тренувальні збори, зустрів київську делегацію сонячної погодою. Побоювання з приводу дощів, які супроводжували чи не кожен матч чемпіонату Європи, який походить в Австрії ат Швейцарії, на щастя, не виправдались. 23 градуси тепла, гірське повітря, неймовірні види – живи і радуйся, як говориться.

У день прильоту було призначено одне вечірнє тренування. У ньому брали участь 23 футболісти. Нападник Маріс Верпаковскіс займався окремо з тренером, відновлюючись від важкої травми ноги, а півзахисник Олег Гусєв протягом усіх зборів займатиметься виключно в тренажерному залі – до роботи з м’ячем Олегу приступати ще рано.

Традиційно розім’явшись і виконавши бігові вправи з тренером із фізпідготовки, хлопці приступили до роботи з м’ячем. Поділившись на дві команди, була проведена двосторонка. Органічно вписався в гру новачок «Динамо», бразилець Бетао. Кілька разів він переривав стрімкі проходи нападників, після чого гострими пасами розпочинав атаки своєї команди.

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін уважно слідкував за кожним своїм підопічним. Особливо дісталось по ходу тренування Романчуку, Парцванії і Алієву – час від часу було чути, як Юрій Павлович щось пояснював футболістам. Що ж, як мовиться, важко в навчанні – легко в бою. Попереду в футболістів трохи менше двох тижнів виснажливих тренувань, аби до початку нового сезону підійти у всеозброєнні.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер