У Кременчуці добудовують трибуни

У Кременчуці добудовують трибуни

Чотирнадцять років не приїжджало «Динамо» до міста Кременчук Полтавської області. На зорі незалежності місцева команда «Кремінь» дуже успішно виступала у вищій лізі національно чемпіонату, проте потім спустилася нижче й нині грає у групі «Б» другої ліги.

І ось, після багатьох років на «Динамо» та «Кремінь» чекає нова зустріч. Команди зустрінуться в рамках 1/16 фіналу Кубка України, раунду, який складається з одного поєдинку. Директор «Кременя» Андрій Недяк розповів, як у клубі готуються до відповідального матчу:

- Для нас це справжнє свято – приїзд до міста команди «Динамо»! Усі з нетерпінням чекають на матч та сподіваються, що наші футболісти зіграють гідно. Ми не знаємо, в якому складі приїде «Динамо», але в будь-якому випадку, для нашої команди це буде хороша проба сил.

У Кременчуці, дізнавшись результати жеребкування, зріс інтерес до футболу. За моїми даними, надійшло близько 20 тисяч заявок від охочих відвідати гру, тоді як наш невеликий стадіон «Кремінь» вміщує лише 1500. За рахунок тимчасових трибун розширимо його на 700 місць, спробуємо хоч трохи задовольнити інтерес публіки. Ціна квитків на всі трибуни однакова – 100 гривень. Їхній продаж відкрито з ранку понеділка.

Матч 1/16 фіналу Кубка України «Кремінь» – «Динамо» відбудеться 21 вересня, в середу, у Кременчуці на стадіоні «Кремінь». Початок о 16:00. Пряму трансляцію зустрічі дивіться на телеканалі «Футбол+».


Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер