До Кривого Рога без вісьмох гравців основи, але з трьома новачками

До Кривого Рога без вісьмох гравців основи, але з трьома новачками

Як і обіцяв Юрій Сьомін, після вівторкового матчу з «Феєноордом», у зв'язку зі щільним графіком ігор у складі команди обов'язково будуть зміни. На щастя, плідна трансферна кампанія в літнє міжсезоння і мінімум травмованих футболістів дають тренерському штабу можливості для варіацій.

Проти «Кривбаса» не зіграють п'ятеро гравців, які вийшли у стартовому складі у матчі проти «Феєноорда». Це захисники Данило Сильва та Бетао, півзахисники Огнєн Вукоєвич, Ніко Кранчар і Мілош Нінкович. Також через мікротравми команді не допоможуть захисник Леандро Алмейда та форвард Артем Кравець, а також Адмір Мехмеді, який ще не «охолонув» після участі в Олімпіаді-2012.

Таким чином, до Кривого Рога вирушили дев'ятнадцять футболістів:

Воротарі: Коваль, Бойко;

Захисники: Михалик, Попов, Юссуф, Хачеріді, Тайво;

Півзахисники: Гусєв, Гармаш, Велозу, Рибалка, Богданов, Аруна, Дуду;

Нападники: Ідейє, Ярмоленко, Мілевський, Раффаель, Рубен;

Серед викликаних на гру з «Кривбасом» привертають увагу одразу троє гравців, які можуть дебютувати в «Динамо» – захисник Тайє Тайво, форварди Раффаель і Марко Рубен (на фото).

Матч 4-го туру Епіцентр-Чемпіонату України «Кривбас» – «Динамо» відбудеться в п'ятницю, 3 серпня, у Кривому Розі на стадіоні «Металург», початок о 19:00. У прямій трансляції дивіться поєдинок на телеканалі 2+2. Читайте на нашому сайті в матч-меню все про те, що передуватиме грі та про сам матч, включаючи прев’ю, онлайн, звіт та інтерв'ю гравців і головного тренера команди.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер