У Лойташі все готове до прибуття київського «Динамо»

У Лойташі все готове до прибуття київського «Динамо»

Частина гравців вилетять із Борисполя до Інсбрука, інші ж, переважно легіонери, приєднаються до своїх одноклубників безпосередньо у п'ятизірковому готелі Interalpen, розташованому неподалік від тірольського селища Лойташ (населення на 1 січня 2014 року – 2,248 людей).

Всього з футболістів на зборах будуть працювати за рішенням головного тренера Сергія Реброва 22 польових гравці та чотири голкіпера.

Воротарі: Шовковський, Рибка, Коваль, Рудько.

Захисники: Антунеш, Бурда, Віда, Драгович, Макаренко, Морозюк, Сильва, Хачеріді, Ягодінскіс.

Півзахисники: Беланда, Буяльський, Гармаш, Гусєв, Мігель, Мякушко, Петрович, Рибалка, Сидорчук.

Нападники: Кравець, Ленс, Мораес, Ярмоленко.

Сама резиденція, добре знайома багатьом динамівцям за попередніми заїздами, знаходиться в низині, оточена величними Альпами.

Дорога від готелю до тренувального центру в Лойташі автобусом займає близько 10-15 хвилин.

Зазначимо, що готель Interalpen знаходиться на висоті 1300 метрів над рівнем моря, а тренувальне поле – на висоті 1100 метрів. За полем для тренувань протягом року стежить місцевий муніципалітет та підтримує його цілий рік на дуже високій якості. Після завершення місцевого футбольного сезону газон на вимогу київського «Динамо» «відпочиває» як мінімум один місяць до приїзду нашої команди на збір.

На території є роздягальня, де футболісти можуть залишити свої бутси після заняття. Туди ж організотори доставляють питну воду. Частину обладнання команда привозить із собою, а частину орендує у гімнастичного залу готелю.

Отже, до приїзду київського «Динамо» на навчально-тренувальний збір все підготовлене з урахуванням найдрібніших деталей. Попереду важка та інтенсивна робота, без якої протягом тривалого сезону досягти поставлених цілей просто неможливо.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер