До Марбельї, як до себе додому

До Марбельї, як до себе додому

Як і планувалося, о дев'ятій ранку літак із командою здійнявся над київським небом. Якщо бути точним, від української землі шасі відірвалося о десять хвилин на десяту.

Подяка екіпажу

Чотири з половиною години, які тривав політ, багато футболістів провели у сні, скориставшись чудовою можливістю зайвий раз запастися силами перед майже двома тижнями тренувань та контрольних ігор. Потрібно віддати належне екіпажу, який не порушував цей сон, навіть незважаючи на кілька зон турбулентності, які довелося подолати лайнеру з командою на борту.

Оскільки команда летіла не в повному складі, вільних місць у салоні було більш ніж достатньо, й кожен міг розташуватися цілком комфортно для повноцінного сну.

Ті, хто не спав, проводили час по-різному. Хтось слухав музику в навушниках, хтось весело спілкувався, обговорюючи з партнерами по команді вихідні, а деякі грали в карти. Звертає на себе увагу той позитивний настрій, який панує всередині колективу й заряджає позитивом усіх присутніх навколо, включаючи персонал та навіть екіпаж літака.

Час у дорозі минув непомітно. Засніжені пейзажі в ілюмінаторі незабаром змінилися на не менш захоплюючі середземноморські види.

Із зими до літа

Малага зустріла гостей із Києва похмурою та вітряною погодою. Проте, різниця у кліматі таки дуже відчутна – на момент вильоту в Києві, незважаючи на сонячну погоду, температура повітря була близько мінус десяти, а в Іспанії +14.

Рівно о першій годині дня за місцевим часом (14:00 за київським, різниця в годинних поясах – 1:00) літак із київською делегацією приземлився в міжнародному аеропорту Малаги.

Тут на команду чекав Кристіан Маховські, представник компанії, яка вже не перший рік співпрацює з київським «Динамо», займаючись організаційними питаннями під час міжнародних матчів та тренувальних зборів. Далі «біло-сині» вирушили до автобусу, який трохи менше ніж за годину привіз їх до Марбельї.

«Друга Конча-Заспа»

Для київського «Динамо» Марбелья стала майже рідною. Вже не перший рік січень та лютий київські динамівці проводять саме тут. Фактично це не просто місто у класичному розумінні цього слова, а цілий муніципалітет, що складається з кількох маленьких містечок.

Марбелья знаходиться на узбережжі Середземного моря між Малагою та Гібралтарською протокою. Це одне з найважливіших туристичних міст узбережжя Коста дель Соль, що стало таким завдяки казковим пляжам, м'якому клімату протягом усього року та можливостям, запропонованим бажаючим відпочити. Це один із найпривабливіших районів Андалусії, де 320 сонячних днів у році.

Куточок комфорту на узбережжі

П'ятизірковий готель Gran Meliá Don Pepe вже добре знайомий нашій команді. Саме тут динамівці зупинялися й минулого року під час зимових зборів. І цього разу вибір пав на місце, яке вже полюбилося. Адже такий готель не може не сподобатися!

Тимчасова резиденція «Динамо» розташована в самому серці узбережжя, в центрі набережної, в першій лінії пляжу Касабланка. Гостинница розташовується прямо навпроти Національного парку Сьєрра-де-лас-Ньєвес, що входить до списку ЮНЕСКО заповідників біосфери за свій багатий природний ландшафт.

Розкішні комфортабельні номери готелю захоплюють гостей казковим видом на море. Але головне – він відрізняється найвищою якістю обслуговування, що важливо для нашої команди. Саме тому серед його гостей були Шон Коннері, Хуліо Іглесіас, Ален Делон, Принц Едвард та безліч інших. Безумовно, серед почесних гостей готелю значаться й футболісти київського «Динамо».

І відразу до роботи

Отже, в обід усі тренери та футболісти знову зібралися в повному складі в готелі Gran Meliá Don Pepe. Із цього моменту другий зимовий збір у Марбельї можна вважати відкритим. Пообідавши та трохи відпочивши після перельоту, команда проведе перше тренування на другому зборі, яке розпочнеться о 17:45 за місцевим часом. Щоправда, пройде вона не у футбольному центрі Marbella Football Center, а в мальовничому парку поблизу готелю. Пов'язано це з погодними умовами. Приємною новиною є те, що на завтра синоптики обіцяють гарну, сонячну погоду.

Про все це, а також про всі наступні тренування та контрольні ігри вам розповість офіційний сайт «Динамо» Київ. Залишайтеся з нами!

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер