До Марбельї, на другу сесію підготовки до сезону (+ ВІДЕО)

До Марбельї, на другу сесію підготовки до сезону (+ ВІДЕО)

Ближче до 7:30 в терміналі F аеропорту «Бориспіль» почали збиратися футболісти. Першим приїхав Домагой Віда, за ним Сергій Сидорчук, згодом Микита Бурда. Останній поспілкувався з телевізійними журналістами, які приїхали проводити динамівців та отримати коментарі – зокрема, цікавилися, як у команді сприйняли новину про підписання новачка, португальця Віторіну Антунеша.

Інші футболісти приїхали всі разом на клубному автобусі з бази в Кончі-Заспі. На всіх чекав адміністратор Віктор Кашпур, завдяки роботі якого весь процес реєстрації на рейс зайняв кілька хвилин. Уже за півгодини після появи в терміналі динамівська делегація була запрошена для посадки на літак.

Певний час довелося почекати вильоту вже на борту, адже заради безпеки польоту в холодну пору року поверхня літака оброблюється спеціальною рідиною. В цей час деякі футболісти скористалися можливістю зателефонувати рідним перед майже 5-годинним перельотом, дехто вже насолоджувався в навушниках улюбленою музикою, а Олег Гусєв на планшеті знайомився з останніми футбольними новинами й жваво обговорював їх із клубними журналістами.

О 9:20 літак Airbus 320 компанії Windrose здійняв динамівців у небо.

Запал футболістів майже миттєво минув, і більшість присвятила час до Малаги міцному сну. Тим паче, політ сприяв цьому, адже минув без жодних бовтанок чи зон турбулентності. Лише деякі з гравців вирішили не спати, а подивитися новинки кіноіндустрії чи пограти в улюблену іграшку на планшеті.

Покружлявши трохи над прибережними водами Середземного моря, літак здійснив посадку в аеропорту Малаги рівно за 4,5 години. Узбережжя Коста дель Соль зустріло гостей з України комфортною сонячною погодою з температурою повітря вище +20ºC.

Майже одночасно з делегацією з Києва прилетіли до Малаги й кілька футболістів, зокрема Александар Драгович та Мігель Велозу, а також асистент головного тренера Рауль Ріанчо, й разом із командою вирушили до Марбельї. Трохи довше довелося почекати іншого асистента тренера, Сергія Федорова, який літав до Туреччини, аби пройти навчання та скласти іспит на отримання PRO-диплома УЄФА.

В аеропорту «біло-синіх» зустрічав як завжди усміхнений організатор зборів Кристіан Маховські, який, відпочивши кілька днів, готовий і надалі робити все від нього залежне, аби динамівці плідно попрацювали на завершальному етапі підготовки та почувалися в Марбельї, як у себе вдома.

Година переїзду з Малаги до Марбельї, з мальовничими видами середземноморського узбережжя, минула швидко. Після приїзду футболісти швидко розселилися по номерах готелю Gran Melia Don Pepe, пообідали, відпочили, й уже ввечері, о 19:00 за київським часом, вийдуть на тренування в Marbella Football Center.

Юрій Вишневський

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер