До Маріуполя з Мілевським, але без Михалика, Тайво та Сильви

До Маріуполя з Мілевським, але без Михалика, Тайво та Сильви

Місто на узбережжі Азовського моря зустріло киян достатньо прохолодною й вітряною погодою. Оперативно пройшовши паспортний контроль та отримавши багаж, команда вирушила до готелю «Спартак» (на фото).

Не полетів із командою Олег Блохін. Головний тренер був присутній на суботньому тренуванні, потім вирушивши проходити необхідні медичні процедури. За матчем Олег Володимирович буде спостерігати по телевізору.

Як уже раніше повідомлялося, через дискваліфікацію в матчі з «Іллічівцем» не зіграють захисники Тарас Михалик та Тайє Тайво. Не відновився після травми Данило Сильва. Всі троє є гравцями основного складу команди. «Виникла проблема, але в нас є рішення, як вийти з цієї ситуації», – зазначив напередодні матчу тренер «Динамо» Андрій Баль. З інших кадрових проблем – відсутність також через травму нападника Раффаеля.

Зате знову готовий допомогти команді Артем Мілевський. Серед тижня нападник захворів, не потрапивши до заявки на гру з «Порту». Зараз проблеми позаду й разом із партнерами Артем готувався до матчу з «Іллічівцем».

По тайму за молодіжний склад зіграли захисник Бадрі Акубардія (на фото) та півзахисник Андрій Богданов. Тренери прийняли рішення залишити їх у Маріуполі, можливо, задіявши в поєдинку перших команд.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер