У Москве динамівці стали «срібними»

У Москве динамівці стали «срібними»

У Москві завершився перший Міжнародний турнір на Кубок національної академії футболу Росії серед команд 1995 року народження (старший тренер – Євген Васильович Рудаков, тренер – Валерій Володимирович Шабельников).

У турнірі брали участь вісім команд. У групі «А» виступали «Академія Конопльова» 1995 р.н. (Самара), «Спартак» (Москва), «Шахтар» (Донецьк) і «Зміна-Зеніт» (Санкт-Петербург), у групі «Б» – «Академія Конопльова» 1996 р.н. (Самара), ЦСКА (Москва), «Динамо» (Київ) і «Торпедо» (Москва).

У рамках групового турніру динамівці легко обіграли московське «Торпедо» (6:2) і «Академію Конопльова» 1996 р.н. (3:0), а також зіграли внічию з московським ЦСКА (1:1). У підсумку, «Динамо» посіло в групі перше місце, і за регламентом турніру пройшли до фінальної пульки з 1 очком. (За результатами поєдинку з командою, яка зайняла друге місце – московським ЦСКА)

У фінальній пульці «Динамо» ще зіграло два матчі. Із пітерською «Зміною-Зеніт» юні кияни зіграли внічию 2:2 і виграли в «Академії Конопльова» 1995 р.н. 2:0, у результаті посівши друге місце.

Кращим бомбардиром турніру став нападаючий Роман Яремчик, який забив у п’яти матчах сім голів.

Становище команд:
1. Академія Конопльова Самара (1995 р.н.); 2. Динамо Київ; 3. ЦСКА Москва; 4. Зміна-Зеніт Санкт-Петербург; 5. Спартак Москва; 6. Торпедо Москва; 7. Шахтар Донецьк; 8. Академія Конопльова Самара (1996 р.н.).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер