До Москви без Федорова та Нанні

До Москви без Федорова та Нанні

У понеділок вранці делегація київського "Динамо" чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" вирушила до Москви. Переліт тривав близько години і вже опівдні в аеропорту “Внуково” українці ступили на російську землю, яка зустріла нас доволі прохолодною погодою (близько 0 градусів).

Гравці та тренери розмістилися у одному з найкомфортабельніших готелів міста - п'ятизірковому "Балчуг Кемпінскі". За словами тренера команди Анатолія Дем'яненко, до матчу з "Локомотивом" готуються 20 футболістів.

Це - воротарі Олександр Шовковський, Віталій Рева;
оборонці Горан Гавранчич, Юрій Дмитрулін, Андрій Несмачний, Морі Алессандро, Олександр Головко, Горан Саблич, Айіла Юссуф;
півоборонці Валентин Белькевич, Тіберіу Гіоане, Олександр Хацкевич, Олег Гусєв, Денис Онищенко, Діого Ринкон, Георгій Пеєв, Олександр Алієв, Бадр Каддурі;
нападники Олександр Мелащенко, Максим Шацьких.

Через травми у матчі не візьмуть участь Роберто Нанні, Сергій Федоров, Андрій Гусин і Флорин Чернат, а перебір жовтих карток залишив у Києві хорвата Йєрко Лєко.

Сьогодні ввечері о 17.30 за київським часом у підопічних Олексія Михайличенко заплановане тренування на стадіоні "Локомотив", де у вівторок і відбудеться гра. Перед тренуванням керманич киян проведе традиційну прес-конференцію.

Найоперативніша інформація про перебування динамівців у Москві тільки на офіційному сайті. Будьте з нами!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер