До Москви з молоддю в нападі

До Москви з молоддю в нападі

За останні три роки київські і московські динамівці проведуть четвертий товариський матч. Перший відбувся в Києві в жовтні 2005 року і завершився з рахунком 1:1. Це був дебютний міжнародний поєдинок «Динамо» за тренера Анатолія Дем’яненка. Наступна гра одноклубників пройшла в Ізраїлі у лютому 2006 року. Московський клуб на чолі з Юрієм Сьоміним був битий киянами 4:0, а всі м’ячі з воріт виймав нинішній асистент Юрія Павловича Сергій Овчинніков. У складі української команди відзначились Діого Рінкон (двічі), Нінкович і Єщенко. Остання зустріч, у лютому цього року, пройшла на тренувальному зборі в Іспанії і закінчилась мулевою нічиєю.

Динамівці Києва охоче пристали на запрошення з Москви взяти участь в Іграх чемпіонів, приурочених до святкування 85-річчя товариства «Динамо» і 80-річчя Великої спортивної арени «Динамо». У рамках святкових заходів московське «Динамо» зіграє з одноклубниками з Києва, Мінська і Тбілісі.

У Білокам’яну кияни вирушили за добу до початку матчу, наче на єврокубкові поєдинки. У складі делегації 18 гравців:

Воротарі: Луценко, Рибка;

Захисники: Допілка, Федорів, Михалик, Несмачний, Мандзюк, Романчук;

Півзахисники: Гіоане, Алієв, Олійник, Нінкович, Морозюк;

Нападаючі: Кравець, Мілевський, Зозуля, Ярмоленко, Лисенко;

Із московського аеропорту – прямо на динамівську базу. Усе розраховано так, щоб встигнути до початку чемпіонату Європи Голландія – Росія, дивитись який має намір уся українська делегація.

Залишились вдома захисники Саблич і Маркович, які заліковують травми, воротар Шовковський, а також молоді захисники Фартушняк і Парцванія, які останніх десять днів тренувались із основною командою і зіграли в товариському поєдинку проти «Арсеналу».

За трансляцією матчу на Україні зможуть спостерігати лише щасливі власники супутникових антен. Поєдинок, який розпочнеться у неділю о 17.00 за київським часом, покаже телеканал РТР-Спорт (он-лайн трансляція на www.fcdynamo.kiev.ua). Відразу після закінчення зустрічі динамівці вилітають до Києва, у понеділок у гравців вихідний, а вранці наступного дня рейсом із Борисполя команда вирушає на двотижневий збір до Австрії.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер