У Ньюкасл - за перемогою!

У Ньюкасл - за перемогою!

Сьогодні о 10.00 за київським часом делегація “Динамо” (гравці, тренери, керівництво, персонал, журналісти, VIP-персони) чартерним рейсом з аеропорту “Бориспіль” узяла курс на Ньюкасл. Переліт триватиме близько чотирьох годин і вже вдень українці приземляться на англійській землі.

За словами тренера киян Анатолія Дем’яненко, до матчу з “Ньюкаслом” готуються 19 футболістів. Це: воротарі Віталій Рева, Олександр Шовковський, оборонці Ласло Боднар, Андрій Несмачний, Горан Саблич, Тиберіу Гиоане, Горан Гавранчич, Юрій Дмитрулін, півоборонці Андрій Гусин, Діого Ринкон, Валентин Белькевич, Флорин Чернат, Йєрко Лєко, Георгій Пеєв, Бадр Каддурі, Віталій Лисицький, форварди Леандро, Олександр Мелащенко та Максим Шацьких. Через невеличке ушкодження в Києві залишився білоруський півоборонець Олександр Хацкевич.

Як повідомив Анатолій Васильович, команда у вівторковому матчі налаштовується тільки на перемогу. “Конкретні турнірні завдання перед гравцями не ставляться, але хлопці самі розуміють, що позитивний результат полегшить завдання виходу до наступного групового раунду престижного турніру. Ми уважно вивчили гру нашого суперника. Нині команда на підйомі, що зайвий раз довели впевнені перемоги над “Ювентусом” у Лізі чемпіонів і “Чарльтоном” в прем’єр-лізі. Але, не дивлячись ні на що, плануємо привезти у Київ три очка”, - розповів у аеропорту журналістам Анатолій Дем’яненко.

Сьогодні ввечері у “Динамо” заплановане тренування на стадіоні “Сент-Джеймс Парк”, де у вівторок об 19.45 за місцевим часом команди вийдуть на поле. Напередодні тренування головний тренер біло-блакитних Олексій Михайличенко проведе традиційну прес-конференцію й відповість на питання журналістів. Найоперативніша та достовірна інформація про перебування київського “Динамо” в Ньюкаслі тільки на офіційному сайті. Будьте з нами!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер