На початку грудня «Динамо» проведе збір в Іспанії

На початку грудня «Динамо» проведе збір в Іспанії

Після проведення першого матчу 1/16 фіналу Кубку УЄФА з "Бешикташем 28-го листопада, київське "Динамо" двохтижневу паузу перед матчем-відповіддю заповнить тренувальним збором в іспанській Малазі. Підопічні Олексія Михайличенко відправляться на Піренеї 1-го грудня, а 5-го числа проведуть контрольний матч з московським "Локомотивом", котрий також готується до єврокубкових баталій. У Малазі динамівцям будуть надані чудові умови для тренувань - п'ять футбольних полів і вся відповідна інфраструктура.

7-го грудня команда повертається до Києва, де продовжить готуватися до матчу-відповіді з турецьким клубом, який відбудеться 12-го числа в столиці України.

Подальші плани підготовки в зимове міжсезоння поки не визначені. Усе залежатиме від результатів двохматчового поєдинку з "Бешикташем". На даний момент існує кілька варіантів підготовки, але який з них бубе затверджено, вирішиться після 12-го грудня. В будь-якому випадку, 13-го числа гравці пройдуть тестування, а 14-го відправляться у відпустку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер