В ОАЕ Михалик ловив окуня та барракуду

В ОАЕ Михалик ловив окуня та барракуду

Напередодні новорічних свят відпустка в динамівців у самому розпалі. Серед футболістів, які вирішили провести його вдома, традиційно бразильці, а також Огнєн Вукоєвич та Горан Попов, які вирушили відпочивати до рідних Хорватії та Македонії відповідно. А Мілош Нінкович із дружиною Деяною й узагалі залишилися в Києві. Але все ж більшість футболістів віддали перевагу спекотним країнам. Особливою популярністю цієї зими у динамівців користувалися Об’єднані Арабські Емірати. Навіть Тарас Михалик цього разу вирішив порушити усталену традицію відпочивати на Волині й також із дружиною Валерією вирушив до Дубай. А ось Новий рік вони збираються зустрічати вдома. Саме там застав Тараса дзвінок кореспондента клубного Інформвідділу:

- Цього разу вирішив повезти дружину на море. Я не великий шанувальник закордонних поїздок, але лікарі порадили відновлюватися після травми в теплих краях, на піску.

- В ОАЕ цієї зими побувала ледь не вся команда «Динамо»...

- Так, справді! Ми поїхали разом із Богушем, потім до нас приєдналися Зозуля та Гармаш, поруч відпочивала пара Ярмоленків, в іншому готелі, але на одному пляжі з нами, – Алієви. Тому якщо б не моя травма, то турніри б у нас проходили, як у Прем’єр-лізі, тільки з волейболу (посміхається). А так я особливо не стежив за їхніми змаганнями, бо відразу хотілося грати самому, а поки не можна.

- Значить, у вас був пасивний відпочинок?

- Ну чому? Ми кілька разів із Богушем, Зозулею та Гармашем їздили на риболовлю. Торік ми їздили вдень, а цього разу з ранку, розраховуючи на хороший кльов. Були хвилі, майже невеликий шторм, тому наші надії виправдалися. А вдруге й зовсім зловили три відра окунів та барракуду.

- А новорічні свята будете вдома відзначати?

- Так, уже готуємося до них. А незабаром збираємося піти з друзями на полювання. Шкода тільки, що погода не радує, зовсім не новорічна. Хотілося піти на полювання, коли ліс весь у снігу, а не коли бруд. Можливо, хоч у січні ситуація зміниться.

- Як просувається ваше відновлення? Задня поверхня стегна вже не турбує?

- Поступово заживає, але остаточно ще не заросла. За строками до завершення відпустки вже все має бути гаразд. Медобстеження перед початком зборів дасть більш конкретну інформацію.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер