В очікуванні центрального матчу туру

В очікуванні центрального матчу туру

Поєдинок із традиційно непоступливим суперником обіцяє бути напруженим. У попередні два сезони “Динамо” було нелегко в матчах із “Зорею” в Запоріжжі. У позаминулому сезоні луганці зуміли відіграти відставання у три м’ячі. Той триллер завершився з “хокейним” рахунком 4:4. У наступній грі динамівці виграли завдяки єдиному голу Вербича, який сьогодні команді не допоможе через дискваліфікацію. 

У минулому сезоні “Динамо” знову втратило очки у Запоріжжі, зігравши внічию 1:1 у вересні. А останній поєдинок на полі “Зорі” у квітні завершився вольовою перемогою киян з рахунком 3:2 завдяки дублю Циганкова та голу Буяльського. До слова, за “Зорю” тоді гол забив Олександр Караваєв, який нині захищає кольори “Динамо”. 

Сьогоднішній матч стане для киян першим проти нової “Зорі” з Віктором Скрипником на чолі. Однак і у “біло-синіх” тепер новий тренер, Олексій Михайличенко, для якого ця гра стане другою на чолі “Динамо” після призначення. 

Тож, на чергову зустріч, яка без сумніву стане центральною у програмі 6-го туру, футбольна спільнота України чекає з нетерпінням. Нагадаємо, у прямому ефірі матч транслюватиме телеканал “2+2”. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер