В Одесі пройшов Кубок Леоніда Буряка

В Одесі пройшов Кубок Леоніда Буряка

У ньому взяли участь 160 команд, що представляють Одесу та Одеську область. Примітно, що наступного року планується зробити турнір всеукраїнським, а в перспективі – і взагалі міжнародним.

Протягом кількох днів вирувала напружена боротьба футбольних надій. У підсумку, в матчі за 3-тє місце 11-річні хлопці з ФК «Таїрове» за 50 хвилин гарячого протистояння перемогли своїх однолітків із сільської команди ФК «Балкани» – 4:0. У фінальному поєдинку суперником ДЮФК «Одеса-04» були на рік молодші одноклубники, й, як і в дебютному турнірі, сильнішими виявилися старші хлопці – 4:1.

Пам'ятною для хлопців була церемонія закриття турніру. Пам'ятні кубки та медалі переможцям та призерам вручали заслужений майстер спорту Валерій Поркуян та заслужений тренер України Семен Альтман. Також були відзначені індивідуальними нагородами найкращі гравці у своїх амплуа.

Усі учасники отримали чудові подарунки від Леоніда Буряка. Серед них були й 160 постерів із зображенням команди «Динамо» (Київ) зразка 1975 року, в якій 40 років тому грав вихованець одеського футболу. Переможці ж незабаром на запрошення Леоніда Буряка відвідають столицю України, де проведуть товариську зустріч із однолітками з «Динамо» (Київ).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер