В осінній частині чемпіонату 1-ї ліги «Динамо-2» так і не вдалося виграти…

В осінній частині чемпіонату 1-ї ліги «Динамо-2» так і не вдалося виграти…

Для «Динамо-2» домашні матчі в нинішньому сезоні - суцільне випробування. Лише одного разу біло-сині зіграли внічию, програвши всі інші поєдинки.

Краматорський «Авангард», дебютант першого вітчизняного дивізіону, навпаки почуває себе в ньому як риба у воді, борючись за найвищі місця. Причина цього - добре укомплектований склад і стабільне фінансування.

Традиційно, більшу частину зустрічі володіли ініціативою динамівці, а от за створеними моментами краще виглядали краматорці. У першому таймі гості створили три небезпечні моменти біля воріт Артура Рудька, один з яких був реалізований. Після подачі кутового м'яч вибили за межі штрафного майданчика, де Собко підхопив його і з 20-ти метрів переправив у сітку воріт.

У перерві Андрій Гусін замінив інертного нігерійця Франка Теміле на Олексія Хобленка. Починаючи з 71-ї хвилині динамівці, після виходу на поле Коркішка і Мединського взагалі почали грати з трьома номінальними нападниками. На жаль, рахунок до цього моменту вже був 0:2. На 57-й хвилині підопічні Шевченка провели контратаку, Козьбан вийшов сам на сам з Рудьком і подвоїв рахунок.

Після цього «Авангард» відійшовши до своїх воріт, почав грати на утримання рахунку. На 74-й хвилині капітан нашої команди Дмитро Кушніров, який підключився до атаки, пробив по воротах, але на шляху м'яча стала рука Собка. Пенальті було довірено виконати кращому бомбардирові команди Дмитру Коркішку. Але нападник, який лише залікував травму, пробив повз ворота, так і не зумівши внести інтригу в останні хвилини поєдинку.

Однак глядачам нудьгувати не довелося. На останній хвилині основного часу зустрічі Рудольф Сухомлинов у штрафному майданчику порушив правила і рефері без вагань вказав на «точку». До м'яча підійшов Ігор Малиш та повторив удар Коркішка, також відправивши м'яч поруч зі штангою.

Через три хвилини пролунав фінальний свисток, який зафіксував факт того, що другій динамівській команді так і не вдалося виграти жодного матчу на своєму полі в 1-й лізі в осінній частині сезону 2012/13.

Перша ліга. 20 тур

18.11.2012. смт. Чапаївка, НТБ «Динамо». 80 глядачів

«Динамо-2» - «Авангард» - 0:2 (0:1)

«Динамо-2»: Рудько, Кушніров (к), Козлов, Рижук, Сухомлинов, Лухтанов (Коркішко, 71), Суарес, Фаворов, Гемега, Ісраїлов (Мединський, 71), Теміле (Хобленко, 46).

«Авангард»: Пуговкін, Ковальов, Кравченко, Візавер (к), Бринько, Швець, Собко, Малиш, Швидкий (Акопян, 83), Скарлош (Поднебенний, 69), Козьбан.

Голи: Собко (40), Козьбан (57).

Нереалізовані пенальті: Коркішко (75, повз ворота) - Малиш (90, повз ворота).

Попереджені: Кушніров (33), Теміле (43), Лухтанов (66), Рижук (77) - Візавер (43), Собко (70).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер