У матчі-відповіді з «Феєноордом» Юрій Сьомін розраховує на 22 гравців

У матчі-відповіді з «Феєноордом» Юрій Сьомін розраховує на 22 гравців

О 17.00 чартерний рейс із делегацією «біло-синіх» взяв курс на Амстердам. Після приземлення в місцевому аеропорті «Схіпхол» команда, витративши годину в дорозі, автотранспортом прибуде до Роттердаму, де розміститься в стильному, пофарбованому в традиційні динамівські кольори готелі «Манхеттен» (на фото).

У матчі-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів з «Феєноордом» головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін розраховує на 22 гравців. 18 з них потраплять у заявку на гру. Отже, до Голландії вилетіли:

Воротарі: Максим Коваль, Денис Бойко, Георгій Бущан;

Захисники: Тарас Михалик, Горан Попов, Айїла Юссуф, Бетао, Данило Сильва;

Півзахисники: Олег Гусєв, Огнєн Вукоєвич, Мілош Нінкович, Ніко Кранчар, Денис Гармаш, Мігель Велозу, Андрій Богданов, Лукман Аруна, Дуду;

Нападники: Андрій Ярмоленко, Браун Ідейє, Артем Мілевський, Раффаель, Марко Рубен.

Уже в Нідерландах до команди приєднається швейцарець Адмір Мехмеді, який разом з усіма після закінчення поєдинку з "Феєноордом" повернеться до Києва.

Через травми все ще не готові грати воротар Олександр Шовковський, захисник Леандро Алмейда і нападник Артем Кравець. Через дискваліфікацію не допоможе команді захисник Євген Хачеріді. Залишився в Києві новачок "біло-синіх" нігерієць Тайє Тайво, який не заявлений за наш клуб на третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів, а тому тренуватиметься із «Динамо» U-19 на базі під керівництвом Валентина Белькевича.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер