В очікуванні першого матчу

В очікуванні першого матчу

Напередодні першої контрольної зустрічі динамівці провели повноцінний робочий день, до розпорядку якого входили два півторагодинних тренування. Видно, що гравці поступово звикають до високих навантажень і після стомлюючих вправ на силу, витривалість, швидкість, із задоволенням переходять до роботи з м'ячем.

Одна з ранкових серій була присвячена відпрацюванню контролю м'яча для однієї групи гравців і пресингу для іншої. На жаль, в абсолютно безпечній ситуації відчув біль у нозі й припинив тренування Артем Кравець. Знову нападника турбує стара травма, яку було отримано наприкінці березня на тренуванні збірної. Найближчим часом Артем пройде ще одне медобстеження, яке має прояснити ситуацію.

Підсумки першого тижня збору, присвяченого функціональній підготовці футболістів, прокоментував наставник команди Валерій Газзаєв

- Запланований об'єм роботи ми виконали. Дуже шкода, що у вівторок на ранковому тренуванні отримав ушкодження Артем Кравець. Це рецидив його старої травми. Загалом же всі гравці дуже сумлінно працювали і в непоганому стані підійшли до наступного, ігрового етапу підготовки. До старту сезону нам залишилося провести три матчі. В них використовуватимемо модель гри, якої будемо дотримуватися в офіційних матчах.

У вівторок пізно ввечері до готелю «Інтеральпен» прибув Ісмаель Бангура. Відпочинок у гвінейця виявився нетривалим, лише десять днів. Проте, судячи з настрою, молодий бомбардир встиг набратися сил і вже з середи має намір приступити до тренувань. Звичайно, окремо від загальної групи. Бангура, а також Ель Каддурі та Юссуфу, які прибудуть сьогодні-завтра, доведеться надолужити втрачене, в найближчий тиждень пройшовши повний цикл фізпідготовки. Тільки після цього африканці приєднаються до загальнокомандним тренувань.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер