У Полтаві очікують на аншлаг

У Полтаві очікують на аншлаг

Суперкубок Украины
фото www.ffu.org.ua

До першого матчу в новому сезоні – протистояння «Динамо» і «Шахтаря» в рамках Суперкубку України – залишається менше тижня. Організатори поєдинку серйозно готуються до футбольного свята, про що відзвітували перед журналістами на прес-конференції, яка відбулася 9-го липня в Будинку Футболу.

Виконуючий обов’язки президента прем’єр-ліги Віталій Данилов зазначив, що це перший захід, який проведе нова організація, й її керівники зроблять все для того, щоб старт виявився успішним. «Ми вдячні керівництву ФК «Ворскла» за те, що вони роблять все можливе, щоб матч за Суперкубок пройшов на вищому рівні», – зазначив Віталій Богданович.

Президент ФК «Ворскла» Олег Бабаєв також розпочав свою промову з подяки, а потім детально розповів про підготовку стадіону до матчу за Суперкубок країни:

- Я дуже вдячний керівництву двох грандів українського футболу, «Динамо» і «Шахтаря», за надану нам довіру. Мені приємно констатувати факт, що адміністрація нашого міста разом із ФК «Ворскла» виконали величезну роботу. Ми знайшли повне взаєморозуміння при підготовці матеріально-технічної бази для проведення цього матчу. На сьогодні 95% робіт вже закінчено, стадіон, як і вся інфраструктура, приведено до належного стану. Справжньою гордістю стадіону стало мультимедійне табло вартістю більше двох мільйонів гривень, яке відповідає всім вимогам УЄФА і ФФУ, і, сподіваємося, порадує вболівальників своїм зображенням, повторами й інформацією про матч.

До ладу приведено не тільки стадіон, але й навколишню територію. Ми не стали повторювати помилки Кубка України, тому встановили нормальні ціни на квитки, які коливаються від 30-ти до 120-ти гривень. І лише в VIP-сектор пропуск коштує 200 гривень. Серед уболівальників спостерігається величезний ажіотаж, у продажу залишилося всього близько 1000 квитків, які, впевнений, розійдуться вже найближчими днями. Отже аншлаг на трибунах буде забезпечений.

Ми усвідомлюємо всю відповідальність, яка на нас лягла у зв’язку з тим, що Суперкубок вперше проводиться в Полтаві. Сподіваємося, ми виправдаємо надії, і цей поєдинок стане хорошим досвідом на майбутнє.

Не втрачав оптимізму й виконавчий директор, перший віце-президент Федерації футболу України Олександр Бандурко: «Нам приємно відзначити, що географія Суперкубку розширюється. Ми працюємо разом і здійснюємо контроль за ситуацією. Ані до керівників прем’єр-ліги, вні до ФК «Ворскла» з нашого боку немає жодних питань. Все вирішується в робочому порядку. Найближчим часом буде створена комісія, яка остаточно визначить рівень готовності стадіону до проведення настільки важливого матчу».

Відзначимо також, що призовий фонд Суперкубку – приблизно 400 тисяч гривень. Переможець отримає 75 відсотків від цієї суми, а команда, що програє, – 25.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер