В Порту динамівців зустріли хлібом-сіллю

В Порту динамівців зустріли хлібом-сіллю

Лише ступивши на трап літака, одразу відчулася різниця між Україною і Португалією. Вранці в Києві мрячив невеликий дощ, було вітряно і досить прохолодно, а тут, в лічених кілометрах від узбережжя Атлантичного океану, яскраве сонце при температурі +22. Втім, в день матчу і в Порту погода зіпсується, синоптики обіцяють дощ.

В аеропорту динамівців зустрічав Консул-керівник Консульства України в місті Порту Геннадій Роговець. Традиційні українські хліб із сіллю, побажання перемоги над «Порту» і якнайшвидшого одужання головному тренеру команди Олегу Блохіну.

Приїзд футболістів «Динамо» в Порту викликав інтерес серед місцевого населення, зокрема, українських емігрантів. Особливо відзначилися близько десяти активістів спілки українців у Португалії «AMIZADE» (в перекладі означає «Дружба»).

- Ми завжди зустрічаємо українських футболістів в аеропорту, розповіла офіційному сайту президент союзу Наталя Васьковська. - Наприклад, кілька років тому «Динамо» приїжджало грати з «Брагою» і ми також вітали футболістів у цьому ж аеропорту. А ще раніше «Динамо» тут вже обіграло «Порту», ​​коли єдиний м'яч забив Олександр Алієв. Так Тож ми є своєрідним символом перемоги нашої команди. Цього разу, як зазвичай, бажали їм успіху і перемоги. Хлопці, побачивши нас, засоромилися, напевно, ще молоді, скромні. Обов'язково будемо підтримувати їх на стадіоні під час матчу. Скільки загалом місцевих жителів прийде підтримати киян, важко сказати, адже всі люди працюють, але, думаю, збереться не менше 250.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер