До Португалії за ігровою практикою

До Португалії за ігровою практикою

Вранці 26 січня київські динамівці вирушили на другий підготовчий збір зимового міжсезонну до португальської провінції Алгарве. Розквартируються підопічні Йожефа Сабо в готелі LTI-Alfamar Beach Resort, що в 30 хвилинах їзди від аеропорту міста Фару. На зелених полях найближчого спортивного комплексу динамівці тренуватимуться упродовж двох тижнів, до 8 лютого.

За цей час кияни проведуть чотири контрольних матчі (29-го січня, 2-го, 4-го та 7-го лютого), команди-суперники визначаться вже найближчими днями.

У складі делегації 25 футболістів.

Воротарі: Олександр Шовковський, Віталій Рева, Леонід Мусин.

Оборонці: Крістіан Ірімія, Андрій Несмачний, Бадр Ель-Каддурі, Горан Саблич, Горан Гавранчич, Родольфо.

Півоборонці: Валентин Белькевич, Діого Ринкон, Флорин Чернат, Олег Гусєв, Йєрко Лєко, Айіла Юссуф, Мілош Нінкович, Георгій Пеєв, Олег Герасимюк, Едгарас Чеснаускіс, Олександр Алієв, Денис Дедечко.

Нападники: Максим Шацьких, Клебер, Маріс Верпаковскіс, Артем Милевський.

Південне узбережжя Португалії добре відоме динамівцям. Рівно два роки тому команда готувалася до сезону в цих чудових місцях, гравці та тренери залишились задоволені як стабільною погодою зі середньодобовою температурою 18-20 градусів вище нуля, так і комфортабельними умовами.

Разом з командою до Португалії командировані представники клубної прес-служби. За давньою традицією оперативні новини, результати матчів, інтерв'ю з гравцями ви зможете прочитати на офіційному клубному сайті. Не залишаться без динамівських новин і телеглядачі – знімальна група "Динамо Київ TV" з місця подій буде передавати "гарячі" репортажі, а побачити їх можна буде в випусках спортивних новин центральних телеканалів України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер