У продажу програма на «Динамо» – «Арсенал»

У продажу програма на «Динамо» – «Арсенал»

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського можна придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу та присвячену майбутньому півфінальному матчу Датагруп Кубка України 2010/2011, в якому «Динамо» зустрінеться зі столичним «Арсеналом». Вартість – 5 гривень.

На 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої та корисної інформації. Зокрема: ексклюзивне інтерв’ю захисника Айїли Юссуфа; нариси про футболістів команд (цього разу до нашого «об’єктиву» потрапили півзахисник «Динамо» Денис Гармаш та захисник «Арсенала» Флорин Шоава) в розділі «Широким планом»; останні новини зі стану суперників; історію протистояння «Динамо» та «Арсенала» в Кубку України; статистику виступів команд за всю історію вітчизняного кубкового турніру. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» в різні роки виступало 11 травня. Актуальна статистична інформація, детальні протоколи матчів «Динамо» та «Арсеналу» на попередніх стадіях, а також найкращі бомбардири розіграшу Кубка України нинішнього сезону.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Арсенал» відбудеться в середу, 11 травня. Початок – о 19:00. Пряма телевізійна трансляція запланована на телеканалі «2+2».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер