У продажу програма на «Динамо» – «Дніпро»

У продажу програма на «Динамо» – «Дніпро»

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського можна придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу і присвячену майбутньому матчу в рамках 26-го туру Епіцентр-Чемпіонат України 2009/2010, в якому «Динамо» зустрінеться з дніпропетровським «Дніпром». Вартість – 5 гривень.

На 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої та корисної інформації. Зокрема: ексклюзивне інтерв’ю захисника команди Айїли Юссуфа; нариси про футболістів команд (цього разу до нашого «об’єктиву» потрапили нападники Андрій Ярмоленко та Євген Селезньов) у розділі «Широким планом»; останні новини суперників; історію протистояння «Динамо» та «Дніпра» в чемпіонатах України. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» в різні роки грало 18-19 квітня. Актуальна статистична інформація, турнірна таблиця зі списком найкращих бомбардирів, а також докладні протоколи матчів за участю «Динамо» і «Дніпра» в останньому турі.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Дніпро» відбудеться в неділю, 18 квітня. Початок – о 15:00. Пряма телевізійна трансляція на телеканалі ТЕТ.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер