У продажу програма на «Динамо» – «Карпати»

У продажу програма на «Динамо» – «Карпати»

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського можна придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу і присвячену майбутньому матчу 13-го туру Епіцентр-Чемпіонат України 2010/2011, в якому «Динамо» прийматиме львівські «Карпати». Вартість – 5 гривень.

На 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої та корисної інформації. Зокрема: ексклюзивне інтерв’ю півзахисника Мілоша Нінковича, який минулого сезону забив єдиний м’яч «Динамо» у двох матчах з «Карпатами»; нариси про футболістів команд (цього разу до нашого «об’єктиву» потрапили півзахисники «Динамо» Олег Гусєв та «Карпат» Денис Кожанов) у розділі «Широким планом»; останні новини зі стану суперників; історію протистояння «Динамо» та «Карпат» у чемпіонаті України. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» в різні роки виступало 16 жовтня. Актуальна статистична інформація, турнірна таблиця зі списком найкращих бомбардирів, а також детальні протоколи матчів за участю «Динамо» та «Карпат» в останньому турі.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Карпати» відбудеться в суботу, 16 жовтня. Початок – о 15:00. Пряма телевізійна трансляція запланована на телеканалі «1+1».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер