У продажу програма на «Динамо» – «Кривбас»

У продажу програма на «Динамо» – «Кривбас»

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського можна придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу та присвячену матчу 7-го туру Епіцентр-Чемпіонату України 2011/2012, в якому «Динамо» прийме «Кривбас» із Кривого Рогу. Вартість – 5 гривень.

На 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої та корисної інформації. Зокрема: нариси про футболістів команд у розділі «Широким планом» (цього разу до нашого «об’єктиву» потрапили захисник «Динамо» Бетао та півзахисник «Кривбаса» Ринар Валєєв); останні новини зі стану суперників; історію протистояння «Динамо» та «Кривбаса» в чемпіонаті України. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» в різні роки виступало 21 серпня.
Актуальна статистична інформація, турнірна таблиця зі списком найкращих бомбардирів стартових турів, а також детальні протоколи матчів за участю «Динамо» та «Кривбаса» в останньому турі.

Нагадаємо, матч «Динамо» – «Кривбас» відбудеться в неділю, 21 серпня. Початок – о 21:30. Пряма телевізійна трансляція запланована на телеканалі «2+2».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер