У продажу програма на «Динамо» – «Рубін»

У продажу програма на «Динамо» – «Рубін»

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського ви можете придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу і присвячену майбутньому матчу 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА 2009/2010, в якому «Динамо» зустрінеться з «Рубіном» (Казань, Росія). Вартість – 5 гривень.

На 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої та корисної інформації. Зокрема, у ній ви зможете знайти: ексклюзивне інтерв’ю нападника команди Андрія Шевченка, який повернувся до «Динамо» після десяти років виступів у «Мілані» та «Челсі»; нариси про футболістів команд-суперників (до нашого «об’єктиву» потрапили бразильський півзахисник Жерсон Маграо і капітан «Рубіна» Сергій Сємак) у розділі «Широким планом»; історію протистояння «Динамо» з російськими клубами в рамках єврокубків; склади всіх груп групового турніру Ліги чемпіонів із календарем матчів. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» в різні роки виступало 16 вересня. Актуальна статистична інформація, візитки «Динамо» та «Рубіна», всі матчі команд у нинішньому сезоні, докладні протоколи поєдинків «Динамо» та «Рубіна» в останньому турі національних чемпіонатів, а також кольоровий постер команди напередодні старту в Лізі чемпіонів.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Рубін» (Казань, Росія) відбудеться 16 вересня. Початок традиційний для матчів групового турніру Ліги чемпіонів – 21:45.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер