У продажу програма на «Динамо» – «Шахтар»

У продажу програма на «Динамо» – «Шахтар»

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського можна придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу та присвячену майбутньому центральному матчу 27-го туру Епіцентр-Чемпіонату України 2010/2011, в якому «Динамо» прийматиме на своєму полі донецький «Шахтар». Вартість – 5 гривень.

На 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої та корисної інформації. Зокрема: ексклюзивне інтерв'ю захисника команди Євгена Хачеріді; нариси про футболістів команд (цього разу до нашого «об'єктиву» потрапили нападник «Динамо» Артем Мілевський та захисник «Шахтаря» Ярослав Ракицький) у розділі «Широким планом»; останні новини зі стану суперників; історію протистояння «Динамо» та «Шахтаря» в чемпіонаті України. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» єдиний раз в історії зіграло 1 травня. Актуальна статистична інформація, турнірна таблиця зі списком найкращих бомбардирів, а також детальні протоколи матчів за участю «Динамо» та «Шахтаря» в останньому турі.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Шахтар» відбудеться в неділю, 1 травня. Початок – о 17:30. Пряма телевізійна трансляція запланована на телеканалі «1+1».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер