У продажу програма на «Динамо» – «Шахтар»

У продажу програма на «Динамо» – «Шахтар»

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського можна придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу та присвячену матчу 1/8 фіналу Датагруп Кубка України сезону 2011/2012 рр., в якому «Динамо» на своєму полі прийме донецький «Шахтар». Вартість – 5 гривень.

На 20-ти сторінках передматчевої програми ви зможете знайти багато важливої та корисної інформації. Зокрема: інтерв'ю з півзахисником нашої команди Олегом Гусєвим, який у матчі 13-го туру чемпіонату проти «Волині» провів свій 200-й поєдинок в елітному національному дивізіоні; нариси про футболістів команд у розділі «Широким планом» (цього разу до нашого «об’єктиву» потрапили півзахисники «Динамо» Карлос Корреа та «Шахтаря» Генрих Мхітарян); історію протистояння «Динамо» та «Шахтаря» в Кубку України. Статистика виступів клубів у всіх розіграшах Кубків України, а також детальні протоколи матчів «біло-синіх» та «помаранчево-чорних» у 1/16 фіналу.

Нагадаємо, матч «Динамо» – «Шахтар» відбудеться в середу, 26 жовтня. Початок – о 20:15. Пряма телевізійна трансляція запланована на телеканалі «1+1».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер