Півфіналіст визначиться в Полтаві

Півфіналіст визначиться в Полтаві

Динамівці так і не змогли зробити вагомий гандикап у першому матчі 1/4 фіналу Кубку України проти “Ворскли” і казати про переможця дуелі ще зарано. Знов киян підвела стара хвороба – низька реалізація створених моментів.

Гості, як і всі команди що грають проти “Динамо” в Києві, вишукували потужні обороні редути, в яких довгий час захлиналися атаки підопічних Олексія Михайличенко. Лєко, Мелащенко та Каддурі ще в першому таймі мали усі підстави довести рахунок до розгромного, але надійна гра голкіпера Постранського та просто фатальне невезіння на завершальній стадії не дозволяли киянам матеріалізувати перевагу.

Варто відзначити, що в динамівців не змогли вийти на поле через травми Гавранчич і Саблич, а Хацкевич та Несмачний були дискваліфіковані. Зате після більш ніж 3-х місячної перерви в основі першої команди знов вийшов Федоров. З поверненням, Сергію!

По перерві Михайличенко зробив певні корективи, випустивши на поле Белькевича та Гіоане. Тіберіу посів звичне місце останнього оборонця, а Гусин перейшов у півоборону. Окрім того, додав у активності Боднар, постійно тримаючи в напрузі опонента на фланзі.

ЛекоНескінчені атаки динамівців… Здавалося, подібне буде продовжуватися до кінця матчу, але на 73-й хвилині гості все ж капітулювали.

На правому фланзі Боднар технічно обігрує оборонця та навішує в центр штрафної, де Шацьких, вигравши верхову дуель, головою спрямував м’яч під поперечину безпорадного Постранського. Це був 19-й гол нашого найкращого бомбардира в сезоні (11 у чемпіонаті, 5 в єврокубках та 3 у Кубку України).

У полтавчан за всю гру був один реальний шанс залишити автограф у воротах Олександра Шовковського. Після помилки нашого голкіпера на виході Нвогу перекидав м’яч, але той пролетів осторонь воріт.

У найближчі дні більшість динамівців роз’їдеться по своїм національним збірним. У четвер усі повернуться до Києва, зберуться на базі та готуватимуться до матчу-відповіді в Полтаві.

***

Кубок України. 1/4 фіналу. Перші матчі

“Кривбас” – “Шахтар” - 2:2
Голи:
Платонов (40), Мусолітін (64) - Воробей (45), Агахова (69).

“Волинь” – “Металург” Д - 3:0
Голи:
С. Алієв (42), Соколенко (71), Гребеножко (73).

“Арсенал” – “Дніпро” - 0:0

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер