До Роттердаму за їжею для роздумів

До Роттердаму за їжею для роздумів

Головний тренер динамівців відвідає гру команди Рональда Кумана проти іспанської «Мальорки», яка розпочнеться на стадіоні «Де Кюйп» о 21.00 за місцевим часом. Переглянувши матч «Феєноорда» Сьомін зіграє на випередження, адже його голландський візаві Куман зробить це двома днями пізніше, відвідавши 27 липня матч 3-го туру Прем'єр-ліги проти ужгородської «Говерли».

Матч проти «Мальорки», яку тренує Хоакін Капарос, стане для «Феєноорда» п'ятим спарингом під час міжсезоння і, безсумнівно, дасть для тренера віце-чемпіонів України багато поживи для роздумів.

Гра проти 8-го іспанського клубу за підсумками Прімери минулого сезону буде першою по справжньому серйозною перевіркою для срібного призера чемпіонату Голландії, склад якого зазнав серйозних змін.

Команда Кумана виграла всі чотири літні матчі, по черзі здолавши аматорський склад «Феєноорда» 3:0, «Хорст» 5-1, «Барендрехт» 1-0 та «Дордрехт» 5-1. В останній зустрічі відзначилися Сіссе і Схакен (обидва по дублю) та Ахабар, а склад був наступним:

Мюлдер, Янмаат (Мокоджо, 64), Де Врій (Влаар, 46), Мартінс Інді (Конголо, 46), Нелом (Рамштейн, 46), Леердам (Сінгх, 46), Класі (Стеенвоорден, 46), Вільєна (Вормер, 46), Схакен (Кабрал, 46), Іммерс (Фернандес, 46), Сіссе (Те Вреде, 46, Ахабар, 55).

Слід сказати, що Куман зараз лише формує кістяк команди, яка 12 серпня візьме старт у чемпіонаті Голландії сезону 2012/13 виїзною грою проти «Утрехта».

На розчарування наставника «червоно-біло-чорних» уже покинули два провідних півзахисника. Марокканський гравець Карім Аль Ахмаді (20 ігор у минулому чемпіонаті, 2 голи) продовжить кар'єру в бірмінгемській «Астон Віллі», а 27-річний Отман Баккаль (9 голів у 28 матчах), який провів рік в оренді у «Феєноорді» з ПСВ, підписав трирічний контракт із московським «Динамо». 20-річний найкращий шведський нападник клубу Йон Гвідетті (забив у 23 матчах 20 голів), якого було орендовано в сезоні 2011/12 «Манчестер Сіті», можливо, поповнить ряди римського «Лаціо», а йому на зміну вже прийшов знову ж таки з оренди з того ж МС норвежець арабського походження Омар Ель Абделауі.

Поки ж уболівальники «Феєноорда» задоволені тим, що нічим закінчилися переговори з «Астон Віллою» у капітана команди Рона Влаара, який після цього заявив, що він, швидше за все, залишиться в клубі, де він став справжнім лідером із моменту переходу з АЗ у 2006 році.

Подивившись поєдинок проти «Мальорки» Юрій Сьомін повернеться до столиці України в першій половині дня 26 липня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер