У вересні розпочинається набір до динамівської ДЮФШ

У вересні розпочинається набір до динамівської ДЮФШ

Літо наближається до завершення, все ближчий початок навчального року. У вересні діти підуть до школи, студенти – до вищих навчальних закладів. Хтось уперше, для когось це вже звична процедура. Розпочинає набір дітей і динамівська ДЮФШ ім. Валерія Лобановського. Докладніше про умови прийому розповів старший тренер школи Анатолій КРОЩЕНКО.

- Набір до ДЮФШ розпочнеться в перші вихідні вересня і проходитиме щосуботи та неділі на базі на Нивках (початок о 10.00) аж до листопада. Набирати дітей старших за 12-ть років масово не будемо, а от до 12-ти переглянемо всіх. Тобто, починаючи від хлопців 1997 року народження і молодших. Звичайно, в першу чергу нас цікавлять юні футболісти 2001 і 2002 років народження. Також не забуваємо і старших хлопців, які грають у першості міста і з певних причин не могли до нас прийти раніше. Наприклад, їм було далеко самим їхати, а зараз вони вже мають змогу це робити.

Дітям із собою потрібно мати спортивну форму і взуття, а також довідку про стан здоров'я. Цього року умови набору не відрізнятимуться від попередніх років. Конкурсантам доведеться пройти тестування із загальнофізичної підготовки (біг, стрибки, рух між стійками і т.д.). Кожен тренер творчо підходить до цього процесу. Природно, у наймолодших діток нормативи простіші, у тих, хто доросліший, – складніші.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер