У школі Богушу подобалась англійська, а Хачеріді не любив дарувати квіти

У школі Богушу подобалась англійська, а Хачеріді не любив дарувати квіти

1-го вересня уся країна відзначає День знань. Діти після канікул повертаються за шкільні парти, а першокласники відкривають для себе нове життя та звикають до розкладу уроків. Разом із динамівцями ми згадали, як минули їхні шкільні роки, чи легко давалося навчання, та які предмети в них були улюбленими.

Станіслав БОГУШ, воротар «Динамо»:

- Пам’ятаю, в перший клас 1-го вересня йшов у формі, із квітами та ранцем, а на лінійці ми отримали букварі. Звичайно, такі події запам’ятовуються на все життя. Перші три роки вчився із задоволенням, а потім інтерес до навчання зник, і я присвятив себе футбол. У цілому, був хорошистом, але і трійки також були. Краще за інші предмети давалася англійська мова. Я міг прийти на урок, не виконавши домашнього завдання, достатньо було лише почитати щось на перерві. Вчителька двійку не ставила, тому що вже міг щось відповісти. Тепер ці знання стали в нагоді, оскільки ми з командою часто їздимо до різних країн, та й у спілкуванні з хлопцями-іноземцями без англійської мови ніяк. У спорті доводиться обирати – чи футбол, чи навчання. Тому останні роки я в школі майже не з’являвся, у мене було вільне відвідування, оскільки вже почав працювати з другою командою запорізького «Металурга». У нас був спецклас, тому з уроків фізкультури вчителі часто відпускали, щоб ми могли раніше піти на тренування.

Горан ПОПОВ, захисник «Динамо»:

- Якщо чесно, я не вважав цей день за свято, тому що завжди з величезними зусиллями йшов до школи й абсолютно не хотів навчатися. Лише дорослішаючи, розумів, наскільки освіта важлива в житті. А в дитинстві я із задоволенням ходив лише на уроки фізкультури. По цьому предмету в мене завжди були одні п’ятірки, тоді як по інших – трійки та четвірки. Більше за все на світі не любив фізику та математику. На щастя, вони мені в житті не знадобилися.

Євген ХАЧЕРІДІ, захисник «Динамо»:

- Пам’ятаю, після канікул ніколи не хотілося йти до школи. Ще не любив квіти, навіть якщо всі діти на лінійку приходили з букетами, я їх майже ніколи із собою не брав. Вчився середньо, як і всім хлопцям, подобалися уроки фізкультури та праці, також історія мені здавалася цікавою. А точні науки були для мене справжньою головоломкою. Через мою погану поведінку до школи часто викликали батьків. Мало того, що я коридорами бігав, так ще й часто бився з іншими дітьми.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер