У середу «Динамо» зіграє зі «Штутгартом»

У середу «Динамо» зіграє зі «Штутгартом»

У рамках першого збору зимового антракту київські динамівці проведуть товариський матч з представником Бундесліги - "Штутгартом". Зустріч відбудеться 21 січня о 15.30 за київським часом на тренувальному полі спортивної бази в Руйті. За бажанням німецької сторони, поєдинок відбудеться "за зачиненими дверима", без глядачів та представників мас-медіа.

Через десять днів у Німеччині стартує друге коло національної першості, в якому штутгартці, відстаючи після 17 турів від лідеру перегонів на чотири очка, мають всі шанси втрутитися у боротьбу за золоті нагороди. Скоріш за все, у поєдинку з динамівцями керманич бюргерів Фелікс Магат задіє всіх провідних виконавців.

За словами тренера киян Анатолія Дем'яненко, в першому товариському поєдинку 2004 року будуть задіяні практично всі викликані на збір гравці. Не виключено, що в кожному з таймів на поле вийдуть різні склади. "Кожному буде надано шанс показати себе, довести, хто на що здатен. А тренерський штаб, на підставі отриманої інформації, вже буде робити висновки", - відмітив Анатолій Васильович.

Нагадаємо, що другий матч на тренувальному зборі в Німеччині динамівці зіграють 24 січня з "Мюнхен-1860".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер