У Стамбулі «Динамо» пробуде до п'ятниці

У Стамбулі «Динамо» пробуде до п'ятниці

На матч четвертого туру групового етапу Ліги Європи проти турецького «Бешикташа» «Динамо» вирушить у середу. До речі, цього року наша команда відвідає Стамбул удруге – в лютому жереб зводив «біло-синіх» із «чорними орлами» в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. Тоді подорож до Туреччини завершився більш ніж успішно – підопічні Юрія Сьоміна перемогли 4:1. Будемо сподіватися, хороша традиція продовжиться і цього разу.

Літак із динамівською делегацією на борту приземлиться у стамбульському аеропорту «Сабіха Гекчен» опівдні середи. Менш ніж за годину команду буде доставлено до готелю Ritz Carlton, в якому пообідає та трохи відпочине. А ближче до вечора підопічні Юрія Сьоміна вирушать на стадіон «Іноню», де о 18.00 проведуть передматчеве тренування. А тренер та один із футболістів команди на п'ятнадцять хвилин раніше прийдуть на регламентну прес-конференцію.

В день матчу в офіційному плані динамівців нічого не значиться. Проте, як це часто буває, після обіду команда проведе легку розминку. На поєдинок «Динамо» виїде з готелю за годину сорок до його початку, о 18.20 (час в Україні та Туреччині співпадає). Благо, стадіон знаходиться поруч, шлях займе лише 5 хвилин. А о 20.00 свисток норвезького арбітра Томмі Скьєрвена сповістить про початок матчу.

Після його завершення делегація «Динамо» повернеться до готелю, а до Києва вирушить у п'ятницю вдень. Виліт заплановано на 15.00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер