У стані суперника. «Брюгге» розгромив «Мехелен»

У стані суперника. «Брюгге» розгромив «Мехелен»

Тоді як кияни вже пішли у відпустку і до зустрічі з «Брюгге» проведуть лише одну гру, бельгійська Про-ліга йде повним ходом. З моменту жеребкування і до першої зустрічі з «Динамо» «Брюгге» проведе 12 матчів, граючи по 1-2 рази на тиждень.

Перший із них відбувся в четвер увечері. У 18-му турі Про-ліги чемпіон гостював у Мехелені, зустрівшись з однойменною командою, яка в турнірній таблиці висить над зоною вильоту.

Уже в першому таймі «Брюгге» домінував на полі, проте не втілив свою ігрову перевагу (9:2 за ударами, 2:0 за ударами у ворота, 53% - 47% за володінням м'ячем, 39:27 за кількістю небезпечних атак) у забиті м'ячі.

Ключові події у грі відбулися після перерви, коли імениті гості почали ще частіше бити по воротах (2 тайм - 12:8 на користь «Брюгге» за ударами, 6:3 за ударами в площину).

Рахунок було відкрито на 69-й хвилині. Шарль де Кетеларе увірвався до штрафного «Мехелена» з правого флангу і прострілив на ближню стійку. М'яч від голкіпера відскочив до Креппіна Діатта, і той поцілив у порожній кут воріт.

За п'ять хвилин Діатта оформив дубль. Він сміливо пішов на кількох захисників, потім зіграв у «стінку» з Ванакеном і реалізував вихід практично віч-на-віч із голкіпером.

А на 89-й хвилині схожий гол забив Давид Окереке, обігравшись із Матсом Рігтсом. 3:0 - «Брюгге» вчетверте в цьому місяці виграє з великим рахунком і вчетверте – з сухим.

Команда Філіпа Клемана продовжує перебувати на вершині турнірної таблиці Про-ліги, випереджаючи «Генк», який має гру в запасі, на 5 очок.

Мехелен - Брюгге - 0:3

Склад Брюгге: Міньоле – Рікка, Косуну, Мехеле, Мата – Ванакен, Баланта (Делі, 59), Рітс – Ланг (Окереке, 37), де Кетеларе, Діатта (ван дер Бремпт, 84)

Голи: Діатта (69, 74), Окереке (89)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер