У стані суперника. Результативна перемога «Брюгге» у виїзному матчі чемпіонату Бельгії

У стані суперника. Результативна перемога «Брюгге» у виїзному матчі чемпіонату Бельгії

2021-й рік підопічні Філіппа Клемана почали без осічок: спочатку був переможений "Сент-Трюйден", а вчора в поєдинку 20-го туру бельгійської ліги, який "Брюгге" проводив у гостях, з розгромним рахунком був обіграний "Беєрсхот".

Уже до середини першого тайму "чорно-сині" встановили комфортну перевагу у два м'ячі. Бас Дост відкрив рахунок на 15-й хвилині, у дотик переправивши м'яч у дальній кут після передачі з лівого флангу від Шарля де Кетеларе. 31-річний голландський форвард приєднався до "Брюгге" лише на початку року, але в перших двох матчах уже забив по голу.

Через чотири хвилини результативне починання Доста підтримав молодий івуарієць Оділон Коссуну, добивши сферу у ворота після дальнього пострілу Ноа Ланга. Сам Ланг відзначився голом під завісу зустрічі, втіливши ігрову перевагу "Брюгге" у третій гол.

У стартовому складі "Брюгге" вийшов українець Едуард Соболь, який звично діяв на правому фланзі оборони. Однак наш співвітчизник покинув поле на 57-й хвилині, незабаром після заробленого попередження.

Чемпіонат Бельгії 2020/21, 20-й тур

"Беєрсхот" - "Брюгге" - 0:3 (0:2)

Голи: Дост, 15, Коссуну, 19, Ланг, 82.

Склад "Брюгге": Міньоле - Соболь (Рікка, 57), Коссуну, Мехеле, Мата - Вормер, Рітс (Денсвіл, 74), де Кетеларе (Баджі, 84) - Діатта, Ланг (Окереке, 84), Дост (Баланта, 62).

За підсумками 21-го туру "Брюгге" зберігає лідерство в турнірній таблиці бельгійської Про Ліги, набравши 45 очок і випереджаючи "Генк", що йде другим, на 7 пунктів. Наступний поєдинок підопічні Філіппа Клемана проведуть 20 січня, приймаючи вдома "Остенде".

* фото - clubbrugge.be

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер