У суботу Мілевському знімуть шви

У суботу Мілевському знімуть шви

На базі в Кончі-Заспі після перелому руки продовжує відновлюватися Артем Мілевський. У нападника гарний настрій, він повернувся на поле, хоча й не в повному розумінні цього слова:

- Самопочуття нормальне, – бадьорим голосом запевнив Артем. – В останні дні весь час проводжу на базі, або вдома. Сьогодні навіть вийшов на поле в бутсах, набивав м’яча. Рука, звичайно, ще трохи болить, але в цілому все проходить дуже добре. Відновлення триває вже десять днів, є підстави казати, що все проходить за планом, з чого я дуже задоволений. Про попередні терміни повернення лікарі поки не говорять, не хочеться загадувати наперед. Головне – реабілітація просувається як належить. Поки ліву руку я взагалі не чіпляю. У тренажерному залі працюю на «велосипеді», роблю інші вправи на ноги, використовуючи при цьому здорову праву руку. Лікарі дозволяють вийти на поле побалуватися з м’ячем, але не більше того. Гадаю, перші навантаження на руку можна буде робити починаючи з суботи, коли знімуть шви.

Оптимістично дивиться на терміни відновлення найкращого бомбардира команди й Юрій Сьомін: «Динаміка відновлення хороша, Мілевський буду готуватися до гри з «Брагою» (7 квітня, – прим.ред.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер