В ТРЦ «ДрімТаун» відкрито новий фан-магазин ФК «Динамо» (Київ)! + ВІДЕО

В ТРЦ «ДрімТаун» відкрито новий фан-магазин ФК «Динамо» (Київ)! + ВІДЕО

Відтепер шанувальники нашої команди зможуть придбати фірмові динамівські речі не лише у фан-магазині біля НСК «Олімпійський», але і у найбільшому торговельно-розважальному центрі Києва – Dream Town, що розташований на Оболонському проспекті.

Новий фан-шоп було урочисто відкрито у п’ятницю, 23 травня. Не дивлячись на те, що святкова програма, присвячена відкриттю, відбувались в день, у робочий час, біля яскравих вітрин з динамівською символікою зібралось чимало вболівальників нашої команди різного віку – від тих, хто пам’ятає ще досягнення нашого клубу ще за радянських часів, до найменших прихильників «біло-синіх».

Хоча і наймолодші вболівальники продемонстрували непогані знання історії київського «Динамо», принаймні новітньої. Перевіряв ці знання та роздавав фанатам призи за правильні відповіді незмінний ведучий більшості святкових заходів, пов’язаних із нашим клубом – заслужений журналіст України, любов якого до «Динамо» невичерпна, Олександр Липенко. Окрім нього на відкритті були присутні люди, без яких ця подія могла би і не відбутися – директор комерційного центру ФК «Динамо» Андрій Петренко, а також президент офіційного фан-клубу Сергій Михайленко.

Та найочікуваніші гості завітали на урочистості трохи згодом. Ними стали кумири вболівальників зі всій України, гравці першої команди «Динамо» Олександр Рибка та Євген Макаренко. Саме вони стали першими покупцями у новенькому магазині.

Після цього вони приступили до автограф-сесії, яка затягнулася на досить довгий час, та найголовніше, що жодному вболівальнику не було відмовлено у автографі. Згодом автограф-сесія повільно перейшла у формат фото-сесії. Охочих фотографуватись з зірками київського «Динамо» також виявилось чимало, як серед присутніх, так і серед відвідувачів торговельно-розважального центру, які просто проходили неподалік, не знаючи про захід, але також впізнавали футболістів та хотіли отримати фото на згадку.

Тим часом, до кас магазину вже вишикувалась чимала черга з охочих здійснити покупку у перший же день роботи фан-шопа і заразом взяти участь у святковому розіграші подарунків. Переможців, яких визначали методом лото трону, також було чимало.

Додамо, що новий магазин, який, можна сказати, пришов на зміну тому, який працював до кінця минулого року біля стадіону «Динамо» ім.. В. Лобановського, працюватиме щоденно згідно з робочим графіком усього торговельний центру. Знайти його легко – на третьому поверсі, навпроти льодової ковзанки.

По завершенні урочистої церемонії відкриття Олександр Рибка та Євген Макаренко поділились враженнями від зустрічі з вболівальниками.

Олександр Рибка:

- Приємно, коли запрошують на такі заходи. Людям це подобається. Ніхто не має відмовлятися від нагоди зайвий раз принести бодай мінімальну радість нашим вболівальникам. Я це тільки підтримую.

Ти живеш на Оболоні, і тепер у цьому районі відкрито фан-магазин. Як вважаєш, вболівальників побільшає?

- Сподіваюсь на це. Думаю, що магазин не працюватиме у збиток.

Чи мріяв ти про такий магазин, коли ще хлопчаком вболівав за «Динамо?

- Відверто кажучи, коли я ще був маленький, я навіть не мріяв, що у мене буде динамівська форма. Це були лише найсміліші фантазії, які втім згодом здійснились. Пам’ятаю, коли я вперше отримав динамівський костюм, носив його всюди – настільки це була приємна подія для мене.

Чи не стомився роздавати стільки автографів?

- Вважаю, що якщо ми вже прийшли сюди, треба повністю віддатися цій справі, доставити всім радість, адже це нас не обтяжує.

Що ви сьогодні придбали?

- Взяв кепку, хочу зробити подарунок своєму татові.

Євген Макаренко:

Євгене, що сьогодні придбав у фан-шопі?

- Придбав кепку. Під час відпустки збираюсь їхати на море на відпочинок, от вона і стане у нагоді, аби сонце сильно не припікало в голову і я не отримав сонячний удар.

Таку саму, як Олександр Рибка?

- Ні, іншу. Справа в тім, що ми їдемо відпочивати разом із Сашком, тому щоб ми не ходили всюди в однакових (посміхається)

Хто з вас першим здійснив покупку, ти або Олександр?

- Ми разом купили.

Чи часто купував динамівську атрибутику у дитинстві?

- Так, частенько. До того ж, нам постійно видавали динамівську форму ще з наймолодшого віку у академії. Але я і сам часто купував шарфики і кепки, коли ходив на стадіон вболівати за «Динамо».

Чи збереглася твоя найперша кепка або шарф?

- Відверто кажучи, не знаю. У мене дома є багато динамівських фанатських шарфиків, мої рідні та близькі беруть їх на стадіон, коли ідуть підтримати мене, але який з них був першим важко сказати.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер