У центрі уваги португальських українців

У центрі уваги португальських українців

У четвер київське "Динамо" проведе другий спаринг на підготовчому зборі в Португалії. Протистояти українській команді буде клуб другого дивізіону "Ольнаненсе". Зустріч відбудеться в 17.30 за київським часом на клубному стадіоні опонента в місті Оляо, що в 40 хвилинах їзди від готиницы Alfamar, де живуть і тренуються динамівці. З ранку команда проведе традиційне тренування.

Навіть знаходячись удалині від Батьківщини футболісти і тренери постійно знаходяться в центрі уваги . За неофіційними даними у Португалії працює близько 400.000 українців. Більшість з них задіяно в готельному господарстві, сфері обслуговування, будівництві. Довідавшись про прибуття в LTІ-Alfamar знаменитого вітчизняного клуба, багато хто з них кинулися поспілкуватися з улюбленцями, сфотографуватися або взяти автограф.

У середу в Alfamar на підготовчий збір заїхала молодіжна збірна Угорщини . Можливість поспілкуватися зі співвітчизниками не втратив Ласло Боднар, що тепер увесь вільний час проводить у їхній компанії.

Взагалі, у зимовий час готель практично пустує, проте влітку немає відбою від бажаючих відпочити і потренуватись на узбережжі Атлантики. За останні кілька років у Alfamar побувало багато відомих у футбольному світі команд: "Аякс ", німецькі "Фрайбург" і "Вольфсбург", російські "Торпедо" і ЦСКА. Це не дивно, адже на території комплексу розташовані три футбольних поля відмінної якості, легкоатлетичний стадіон, басейн, тренажерний зал... Іншими словами, усе, що необхідно для повноцінної підготовки до сезону.

У декількох сотнях метрів від місця базування динамівців на океанському узбережжі в тіні пальм розкинулося місто Альбуфейра. Нічим не примітне селище знамените тим, що одна з вілл належить знаменитій співачці Мадонні. Ніхто з місцевих поп-диву в очі не бачив, однак принада для туристів вийшла відмінна - у пік сезону завжди маса бажаючих запам'ятати себе на тлі цього будинку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер