В Україні святкують перемогу

В Україні святкують перемогу

Про рішення Виконкому УЕФА провести фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року в Україні та Польщі любителі футболу довідались із прямого телеефіру. Пізно ввечері в середу кілька тисяч уболівальників вирушили до аеропорту Бориспіль, куди із британського Кардифа прибула українська делегація.

Втомлені але задоволені представники української заявки на Євро-2012 вийшли на імпровізовану сцену на площі біля центральної будівлі аеропорту. Президент ФФУ Григорій Суркіс, міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Віктор Корж, голова української заявки на Євро-2012 Іван Федоренко, тренер збірної України Олег Блохін, голова НОК України Сергій Бубка, боксер Віталій Кличко, інші футбольні та суспільні діячі, що зробили внесок до перемоги україно-польської заявки.

Грав оркестр, а кілька фанів у жовто-блакитній атрибутиці розмахували прапорами та співали гімн.

«Ми розраховуємо, що за п'ять років створимо дві нових країни з новою інфраструктурою, із новим, європейським рівнем життя. Ми побачимо нову Україну. Дорогі співгромадяни, ми отримали нові можливості, нові рівні у своєму розвитку. Якби я міг, я б вас усіх обійняв!» – заявив Григорій Суркіс.

УЕФА довірила нашим країнам величезну відповідальність. Після свят прийдуть трудові будні. Президент ФФУ додав, що Україна та Польща намагатимуться організувати кращий чемпіонат за всю історію турніру. Для цього обом командам доведеться виконати колосальний об'єм. «Нас 85 мільйонів! Ми вміємо працювати, вміємо мріяти та перемагати», говориться у презентаційному фільмі україно-польської заявки. Разом до перемоги!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер