В Україні стартує Тиждень дій CAFЕ «Футбол для всіх, доступ для всіх»

В Україні стартує Тиждень дій CAFЕ «Футбол для всіх, доступ для всіх»

Українська Прем'єр-Ліга присвятила Тижню дій CAFE 21-22 тури. Всі 14 ігор, які будуть проводитися в ці вихідні, розпочнуться зі спеціальної передматчевої церемонії: шикування та вітання будуть проходити на тлі банера Тижня дій CAFЕ «Футбол для всіх, доступ для всіх». На відеотабло (де це технічно можливо) буде транслюватися спеціальний ролик «Футбол для всіх, доступ для всіх».

Під час Тижня дій свій персональний веб-сайт представить Парафан-клуб «Динамо» (Київ).

Під час флеш-інтерв'ю після матчу «Шахтар» – «Динамо» журналісти зможуть поговорити з послом CAFE Олександром Шовковським.

Окрім цього, очікується ще сила-силенна сюрпризів від інших клубів Прем'єр-Ліги.

Генеральними медіа-партнерами Тижня дій CAFE 2015 в Україні стали телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2».

Слідкуйте за новинами Тижня дій на сайті www.cafefootball.eu та офіційній сторінці Центру доступу до футболу у Європі у Facebook www.facebook.com/cafe.ukraine

Центр доступу до футболу в Європі (Centre for Access to Football in Europe (CAFЕ) – європейська благодійна організація, яку було створено для покращення доступу до футболу для вболівальників із обмеженими можливостями. Її лозунг – «Футбол для всіх, доступ для всіх».

CAFE був офіційною благодійною організацією турніру УЄФА ЄВРО-2012. Також перед чемпіонатом та під час нього CAFE втілював у життя соціальний проект УЄФА Respect Inclusion – Football with No Limits («Поважай безбар'єрність – Футбол без обмежень»), який отримав своє продовження у проекті надбання УЄФА ЄВРО-2012 в Україні та Польщі.

Більше інформації про CAFE та Тиждень дій «Футбол для всіх, доступ для всіх» можна знайти на сайті www.cafefootball.eu або www.cafefootball.eu/uk/tizhden-diy, або зв'язавшись із нами за допомогою електронної пошти [email protected], за телефоном +44 (0) 1244 893586 або по скайпу cafe-football.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер