У воротах Бегович, у нападі Крауч?

У воротах Бегович, у нападі Крауч?

Матчу «Сток Сіті» – «Динамо» у британській пресі приділяється чимало уваги. Журналісти аналізують, яких гравців випустить на поле Тоні П’юліс.

Авторитетне місцеве видання «Сентінел» повідомляє, що в майбутній грі Тоні П’юліс зробить ставку на півзахисника Вілсона Паласіоса. Гравець, придбаний за 6 мільйонів фунтів у «Тоттенхема», на думку тренера англійців нарешті отримає шанс показати себе у важливій для свого клубу грі. І це незважаючи на те, що до цього він лише чотири рази отримував місце у стартовому складі в матчах Ліги Європи та Кубка Ліги. «На останньому тренуванні Паласіос показав себе виключно з позитивного боку й повністю готовий до гри».

На передматчевій прес-конференції П’юліс підтвердив, що місце у воротах «Стока» займе Асмір Бегович. Голкіпер, який втратив місце у складі через свою нестабільність, отримає ще один шанс на, здавалося, непохитній позиції Соренсена. Крім цього тренер англійців планує виставити у стартовому складі Пітера Крауча, Меттью Етерингтона та Джермейна Пеннанта. Спочатку цих футболістів не планувалося випускати на поле, але вони потрібні Тоні П’юлісу, який порахував гру з «Динамо» навіть пріоритетнішою, ніж майбутній матч Прем’єр-ліги проти «Евертона».

«Це дуже важлива для нас домашня гра. Команда з Києва дуже хороша, у неї є своя специфіка – гравці можуть контролювати м’яча тривалі періоди часу. Нам потрібно бути надзвичайно уважними та терплячими, і цього ми би хотіли попросити у наших уболівальників», – розповів П’юліс. Також тренер «гончарів» зазначив, що побоюється територіальної переваги динамівців, яка була в першій грі команд у Києві.

Також відзначимо, що матч розпочнеться із хвилини мовчання, пов’язаної з трагічною загибеллю наставника збірної Уельсу Гарі Спіда. Ще один цікавий факт – серед дітей, разом із якими сьогодні на поле вийдуть футболісти «Сток Сіті» та «Динамо», буде онучка англійського голкіпера Гордона Бенкса. Елізабет одинадцять років, вона займається у футбольній школі, а перші уроки отримала від свого славетного діда.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер