У вихідні по два тренування

У вихідні по два тренування

Календарні вихідні на підготовчому зборі мало чим відрізняються для футболістів «Динамо» від буденних днів. От і зараз у розкладі команди в суботу і неділю по два напружених тренування, в проміжку між якими у футболістів виникало одне бажання – поїсти в ресторані і гарненько відпочити.

У вступному слові, що передувало недільному тренуванню, Юрій Сьомін запропонував гравцям із розумінням поставитися до запропонованої роботи: «Дні, що залишилися на січневому зборі, ми маємо провести максимально ефективно. Багатьом зараз важко, але ви маєте розуміти, що без цього якісно підготуватися до сезону не можна. Можливість трохи відпочити у вас з'явиться в Києві, де ми проведемо кілька днів між зборами».

До речі, наскільки неохоче динамівці після кожного тренування залишають поле, складно повірити, що до цього вони більше години із повною віддачею виконували різні вправи. Наприклад, у неділю вранці Кравченко, Єременко і Кравець хвилин десять відпрацьовували удари, перевіряючи надійність Богуша. Вукоєвич і Хачеріді, розстеливши підстилки, качали прес, Шовковський віджимався, а завжди оптимістичні африканці розіграли міні-квадрат, встигаючи при цьому жартувати один над одним. Дивлячись на цю картину, інколи дивуєшся, звідки у хлопців сили беруться.

Днями гостем динамівської делегації в Іспанії став кореспондент «Бліку» Микола Коберський. За два дні журналіст встиг побувати на тренуванні, побачити умови проживання в готелі, взяти інтерв'ю і навіть з'їздити разом із командою в шопінг-тур до Марбельї. Отже, про підготовку «Динамо» до сезону очима стороннього спостерігача читайте в найближчих номерах видання.

За день до повернення динамівців до Києва, 28 січня, Борис Ігнатьєв відвідає повторний матч Кубка Іспанії «Севілья» – «Валенсія». Нагадаємо, що за першим поєдинком команд особисто спостерігав Юрій Сьомін. Сьогоднішній матч «кажанів» із «Мальоркою» в чемпіонаті якраз співпав із часом вечірнього тренування «Динамо». Подивитися гру футболісти і тренери змогли відразу після повернення до готелю. Про це поклопотався клубний оператор Анатолій Крощенко, який завбачливо записав гру на диск.

У понеділок «Динамо» проведе третю контрольну гру в нинішньому році. Суперником наших футболістів стане польська «Легія». Початок зустрічі о 17.00 (час київський).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер