До Загребу - за Лігою чемпіонів!

До Загребу - за Лігою чемпіонів!

У вівторок вранці делегація київського "Динамо" чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" вилетіла до Загребу. Переліт буде тривати близько двох годин і вже опівдні українці досягнуть хорватської землі. Гравці, тренери і обслуговуючий персонал розташуються у одному з найкращих готелів столиці - п'ятизірковому "Шератоні".

За словами тренера команди Анатолія Дем'яненко, до матчу з загребським "Динамо" готуються 19 футболістів. Це - воротарі Олександр Шовковський, Віталій Рева; оборонці Горан Гавранчич, Сергій Федоров, Юрій Дмитрулін, Андрій Несмачний, Алессандро, Горан Сабліч; півоборонці Валентин Белькевич, Тіберіу Гіоане, Флорин Чернат, Олександр Хацкевич, Олег Гусєв, Денис Онищенко, Діого Ринкон, Йєрко Лєко; нападники Олександр Мелащенко, Максим Шацьких і Артем Милевський.

Через травму коліна в Києві залишився Олександр Головко. За словами лікарів, відновлення досвідченого оборонця триватиме близько десяти днів. Такоже через травми не зможуть допомогти команді Андрій Гусін, Бадр Ель Каддурі та Георгій Пеєв (не набрав необхідних кондицій).

Сьогодні ввечері (18.30 за київським часом) у підопічних Олексія Михайличенко заплановане тренування на міському стадіоні "Максимір", де в середу і відбудеться гра. Напередодні тренування керманич киян проведе традиційну прес-конференцію і відповість на питання журналістів.

Відомо, що обслуговувати зустріч буде суддівська бригада з Данії на чолі з Клаусом Бо Ларсеном. Цікаво, що цей арбітр у листопаді минулого року працював на матчі Ліги чемпіонів "Динамо" - "Ювентус". Тоді кияни на НСК "Олімпійський" поступилися італійцям 1:2 і завершили "похід" за найпрестижнішим трофеєм Старого світу.

Найоперативніша інформація про перебування динамівців у Загребі тільки на офіційному сайті. Будьте з нами!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер