Останні дні канікул

Останні дні канікул

За тиждень до завершення відпустки динамівці поступово повертаються до Києва. Усього через кілька днів, 9 січня, на клубній базі в Конча-Заспі гравцям буде представлено новий тренерський штаб і відбудеться перше тренування. Можна не сумніватись, що програму підготовки команди в нинішньому році зазнає докорінних змін. І справа не лише в приході Юрія Сьоміна. За фізичну і функціональну готовність гравців відповідає італієць Вінченцо Пінколіні, у якого своє бачення і методи підготовчого процесу. Тренування у шість останніх робочих днів перед вильотом до Ізраїлю уже не проходитимуть у звичному режимі. Більшу частину часу гравці разом із наставниками проведуть у тренувальних залах і бігових манежах.

Вийдуть на зелений газон і відчують м’яч динамівці лише 15 січня, уже на підготовчому зборі в Ізраїлі, який умовно можна розділити на дві частини. Перший тиждень команда проведе у найпівденнішій частині країні – Ейлаті, а потім здійснить кількагодинний переліт до Тель-Авіва. Тут «Динамо» в рамках Кубка Першого каналу зіграє зі «Спартаком» (24 січня) і «Црвєною Звєздою» (26 січня), а разі вдалого виступу пройде до фіналу (31 січня). На лютневому зборі в іспанській Марбелії кияни проведуть чотири спаринги. Попередні домовленості досягнуто з російськими «Зенітом» і ЦСКА, польським ГСК і шведським «Гетеборгом».

Гравці «Динамо-2» вийшли з відпустки 25 грудня і тренувались під керівництвом тренерів Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева п’ять днів, зіграли двохсторонку. Після новорічних канікул, 3 січня, гравці, більшість яким ще не виповнилось 18 років, продовжили підготовку.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер