Спогади про літо, або як динамівці провели відпустку (+фото)

Спогади про літо, або як динамівці провели відпустку (+фото)

У «Динамо» іде підготовка до нового сезону, який стартує 15 липня. Ми чекаємо від команди Юрія Сьоміна лише перемог. Але щоб радувати вболівальників гарним результатом, гравцям знадобиться багато сил. Кореспондент офіційного сайту «Динамо» Світлана Полякова вирішила довідатись, як футболісти «Динамо» провели літню відпустку, який у більшості хлопців цього року видався, як ніколи, довгим – 24 дні. Цікаво, що на відміну від минулих років, у яких за подорожами динамівців можна було вивчати карту світу, цього разу більшість гравців віддали перевагу Україні.

Владислав Ващук:
- Відпустку я в основному провів у Києві, лише на два дні їздив на море в Одесу. Тим ходили з дитиною дивитись на дельфінів, я йому давно це обіцяв. Ще два дні провели в Коктебелі. Чому не відпочивав за кордоном? Не було можливості. У нас маленька дитина, донечці ще й двох місяців не виповнилось. Тому поїхати далеко ми не могли.

Олександр Рибка:
- Відпустку провів у Києві. За кордон вирішив не їхати, оскільки було мало часу. Увесь відпочинок потратив на відновлення і повноцінний відпочинок. Можна сказати, що відпочив із користю: був на дачі, їздив на рибалку. На городі садити нічого не довелось, мама все зробила раніше. Найбільший улов? Навіть не знаю, не рахував. Що зловив – усе моє.

Тарас Михалик:
- Відпустку провів добре. Радий, що довелось відпочити. Був вдома, інколи їздив на озеро Світязь. Чим займався? Відпочивав, лікував ногу. А ще, ходив із друзями на рибалку.

Мілош Нінкович:
- Думаю, я встиг повноцінно відпочити. Десять днів був на морі в Спліті (Хорватія), куди з дівчиною нас запросили друзі – Саблич, Пірич і наш тренер Борис. Потім поїхав до Сербії навідати родичів та друзів, поспілкуватись і добре повести час. Загалом, думаю, відпустку я провів краще, ніж інші футболісти (сміється).

Олександр Шовковський Про відпустку розповіла дружина голкіпера Ольга Альонова: - Враження залишились найприємніші, оскільки відпочинок – це завжди чудово, тим паче цього року у нас вийшла довга літня відпустка. Зазвичай це можливо лише взимку. Так як у нас було більше двох тижнів вільного часу, ми їздили в Європу і відвідали спочатку Грецію, а потім Францію. У Греції ми жили в готелі «Данаї» на півострові Халхідіки, і, щ цікаво, там випадково зустрілись із Віталієм Ревою (воротарем київського «Арсеналу») і його дружиною Оленою. Це була приємна несподіванка. Що стосується Франції, у цій країні у нас був VIP-тур по Шато великих вин. Нам це було дуже цікаво. Ну і, звичайно, незабутні враження залишив Париж. Кожна зустріч із ним незалежно від пори року по-своєму приємна і чудова. Це місто, у якого своя, чарівна аура, особливо романтичними там були прогулянка і вечори. У нас від відпустки залишилась маса прекрасних вражень, які допоможуть накопичити енергію і гарний настрій на весь сезон.

Тарас Луценко: - Ми традиційно поїхали в Закарпаття. Нашій доньці всього чотири місяці, тому вирішили обрати такий вид відпочинку. У принципі, в Закарпаття ми їздимо щороку, нам там дуже подобається.
Далі продовжила дружина Тараса Анжела: - Ми відпочивали в Закарпатській Воєводині. Цього разу, на відміну від попередніх років, взяли з собою друзів. У нас маленька дитина, тому поїхати далеко ми не можемо. А там чудове повітря, яке дуже корисне для дітей. Відпустку повели на спортивній базі – нудьгувати не довелось: їздили плавати на термальні води в Берегове, в гори ходили, грали в теніс, проводили час у чудовому SPA-салоні.

Андрій Несмачний: - Відпустку ми провели в батьків у Криму. Чим займались? Купались, загоряли, відпочивали. Ми взяли з собою дочку Мілану, тому нудьгувати не доводилось. Вона росте не по днях, а по годинах. Із кожним днем стає все розумнішою і розумнішою, постійно видає щось смішне. Ця відпустка відзначалась спокоєм – жодних дискотек і гулянь із друзями. Тому вийшов чисто сімейний відпочинок, багато часу вдалось присвятити батькам, дружині та дитині. Раніше навпаки, постійно спілкувався з друзями, а батьків майже не бачив. Ми багато їздили по Криму, були на Південному Берегу, в Севастополі, відвідали бухту, де стоять військові кораблі і підводні човни. Також ходили з донькою в дельфінарій, подивились на виступи морських котиків і дельфінів. Загалом, добре відпочив і набрався сил.

Віталій Мандзюк: - Під час відпустки був у Криму, у батьків.Неподалік відпочивав й Андрій Несмачний. Часу було не дуже багато, тому вирішили, що такий варіант найоптимальніший, адже вдалось і батьків побачити, і відпочити на морі. Їздили в Севастополь, відвідали різноманітні панорами, акваріум, дельфінарій. У мене багато племінників, часто брав їх із собою. Та й у Андрія Несмачного донька підростає, а з дітьми весело проводити час. Чесно кажучи, я сам у дельфінарії був уперше, тому наче дитина за всім спостерігав, було дуже цікаво. Окрім того, старався більше часу проводити на пляжі, плавав, відновлювався. А в ті дні, коли була погана погода, ми їздили на екскурсію в Ялту, в Ластівчине гніздо а інші місця. Також відвідав свого тренера, у якого займався в кримському училищі олімпійського резерву. Загалом, багато чого встиг зробити. 

Олег Допілка: - До 29 травня я працював із другою командою, а потім на тиждень поїхав додому, у Миколаївську область.

Олександр Алієв: - Відпустку я провів у Києві, нікуди не їхав. Із дружиною вибирались на погулянки Києвом – ходили на Хрещатик, відвідали зоопарк.

Володимир Лисенко: - Я фактично залишився без відпустки. Десять днів, які були в моєму розпорядженні, провів із батьками ат друзями. Ходили на річку, смажили шашлики…

Горан Гавранчич: - Свою відпустку я поводив у колі сім’ї, багато часу старався приділити дітям. Ще ми були в горах, спілкувались із друзями і бачились із родичами. Чим ця відпустка відрізнялась від інших? Діти підросли, з ними дуже цікаво поводити час і просто спостерігати за ними. 

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер