Вадим ЄВТУШЕНКО: «Це була наша найгірша гра»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Це була наша найгірша гра»

- Це була, напевно, наша найгірша гра. Перший тайм абсолютно провальний. Напевно, є якісь об'єктивні причини, перш за все, пов'язані з тим, що у нас три основних захисника не змогли сьогодні зіграти. Двоє пропускали матч через картки (Болденков та Трубочкін), а у Чорноморця перед грою спину прострілило.

Тому в нас у першому таймі взагалі не було виходу з оборони до атаки, навіть натяку на це. Звичайно, лише захисників звинувачувати не можна, рух у півзахисті був недостатньо хорошим, тому довелося робити корективи в перерві, якось струшувати, перебудовувати команду.

Але хлопці все одно молодці, практично програну начисто гру могли витягнути. Рахунок був 2:2, і ми, загалом, уже нормально трималися у грі, але, на жаль, грубої помилки припустився воротар разом із центральними захисниками під час подачі. І центральні захисники зробили позиційну помилку, й воротар не прочитав епізод.

Сталося те, що сталося. Напевно, те, що ми програли, – закономірно, з тим складом, тими проблемами, які в нас є. Все ж таки, це була вже сьома наша гра у травні. У нас не такий великий склад, і ми грали практично з усіма лідерами. Можливо, це теж одна з причин, чому в деяких гравців сьогодні ноги не бігли. Важко однозначно назвати причину поразки. Тут сукупність причин. Ще раз кажу, ми майже врятували гру, але майже не вважається.

У плані старання в мене претензій немає. Й Скидан старався, й Акубардія. І навіть Спичка, який лише одне тренування встигнув провести, вийшов та на свіжості добре зіграв у другому таймі. Старання є, але, окрім старання, потрібно ще й уміння правильно зіграти, знайти правильну адресу.

Тактично нам гра не вдавалася, тому не варто шукати, хто зіграв краще, а хто гірше. Перший тайм провалили всі. Ми не увійшли у гру належним чином, а «Гірник» – команда доволі досвідчена. За рахунок дрібного пасу, за рахунок того, що в нас були порушені ігрові поєднання, вони протискалися, як у футзалі. Але не можна сказати, що нас «розірвали», адже обидва голи забиті зі стандартів. Однак це теж погано, такі голи ми не маємо пропускати. Ми багато разів казали, що перед своїм штрафним майданчиком потрібно грати чистіше. Але не завжди це вдається, молодість, недосвідченість позначається. А досвідчені команди на стандартах витискають максимум.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер