Вадим ЄВТУШЕНКО: «Ми працюємо по тижневому циклу»

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Ми працюємо по тижневому циклу»

- Звичайно, ми працюємо на тлі втоми. Зараз у нас трохи розбалансований склад, оскільки було багато хворих. Крім того, у тих, хто повернувся зі збірних, також присутні певні ушкодження, тож у всіх різний фізичний стан. Потрібно давати грати всім, але це, звичайно, впливає на якість гри. У нас ще багато роботи в тактичному плані, сьогодні ж другим таймом я, в принципі, більше задоволений, адже ми діяли агресивніше, з великим бажанням. Але, на жаль, тактично ми ще трохи недопрацьовуємо - не можемо окупувати половину поля суперника, не досить добре граємо на підборі, часом поступаємося в боротьбі. Тому доводиться багато бігати вперед-назад.

Думаю, коли всі будуть у достатній готовності, буде легше визначити умовно основний склад, тому що зараз у нас його немає, ми даємо грати всім футболістам в тому стані, в якому вони знаходяться, плюс даємо ігрову практику тому, у кого її було мало. В принципі, ставленням хлопців я задоволений. Трохи заважають нам мікротравми - сьогодні через них не змогли взяти участь у матчі Трубочкін і Братков. Швидше за все, позначається штучне поле. Не можна сказати, що ми аж надто ганяємо хлопців, але свій вплив поле надає.

- Які плани на наступний тиждень?

- Ми чергуємо дні з двома тренуваннями і одним, працюємо по тижневому циклу, наступної суботи знову буде контрольна гра з серйозним суперником «Колосом», який виграв меморіал Макарова. Всі команди проти нас стараються, у них з'являється додаткова мотивація, незважаючи на те, що знаходяться нижче нас за статусом. Потрібно підходити до цих ігор дуже серйозно. Вважаю, хлопці справляються. Але необхідна реалізація, щоб було легше грати. Поки цього не вистачає, але те, що моментів створюємо багато, радує.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер